Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Hoofdmacht v.v. Middelstum opnieuw hard onderuit

 

Kijkend naar de ranglijst in de 4e klasse C zien we de hoofdmacht van Middelstum terug op een laatste plaats.  Ook na wedstrijd nummer 3 in deze competitie heeft de sterk verjongde ploeg van de v.v. Middelstum nog geen enkel punt weten binnen te halen. Verloor het vorige week enigszins geflatteerd van de Vogels thuis met 2-6, deze week (28 september red) ging men in Groningen opnieuw hard onderuit in de ontmoeting tegen de vv Groningen (7-2). Na een prima eerste helft waarin de bezoekers uit Middelstum voornamelijk in de eerste 20 minuten goed voetbal liet zien, zakte men na rust volledig door het ijs. Komende zaterdag thuis tegen Ebgelbert zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt en de eerste punten worden binnen gehaald anders ziet het er na 4 competitiewedstrijden wel heel somber uit voor de ploeg van trainer Frank Konneman.

Ondanks een sterke openingsfase van Middelstum  in Groningen waarin Ivan Milkovic een aantal mogelijkheden kreeg waren het de gastheren die na een minuut of 20 aan de leiding kwamen in de wedstrijd. Na een mooie dieptepass werd doelman Alwin Zwerver vanaf de rand van het zestienmetergebied met een prachtige lob voor de eerste keer deze middag gepasseerd 1-0. Nog geen 10 minuten later bracht Ivan Milkovic beide ploegen weer naast elkaar 1-1. De laatste 10 minuten voor de rust kreeg de thuisploeg wat meer grip op het spel van Middelstum maar gescoord werd er niet meer tot aan de rust waardoor er met een 1-1 stand op het scorebord de kleedkamers werden opgezocht.

Volledig door het ijs gezakt

Het goede spel van de thuisploeg welke in de laatste 10 minuten voor de pauze op de mat werden gelegd zette zich na de rust voort. Kort na rust viel de 2-1 uit een voorzet vanaf de rechtervleugel voor de thuisploeg. Middelstum deed kort daarop nog wel iets terug toen geklungel in de verdediging van de thuisploeg werd afgestraft door opnieuw Ivan Milkovic die de 2-2 tegen de touwen schoot. Daarna was het echter compleet gedaan met vv Middelstum. Geen communicatie, geen structuur en geen coaching. vv Groningen werd in het harnas geholpen na een mooie vrije trap die met het hoofd in werd geknikt. (slecht verdedigd; speler kon compleet vrij inkoppen). 3-2. Daarna ging het hard en scoorde vv Groningen binnen 15 minuten 2 keer. Vanuit een tweetal voorzetten vanaf de sterke rechterkant. Middelstum was geen schim meer van zichzelf en bleef maar achteruit lopen. Dit resulteerde in de 80 en 85 nog tot 2 goals, waarmee de eindstand op 7-2 kwam te staan. Al met al een dramatisch begin van het seizoen in de 4e klasse.

Doepuntmakers vv Groningen : Andy Stienstra (2), Jamie Walstra (2), Robert Oosterhof (3) voor Middelstum scoorde Ivan Milkovic beide treffers.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (30 september 2013)