Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Middelstum blijft derde na winst in Hoogezand

Middelstum heeft in de ontmoeting gistermiddag in Hoogezand tegen HS '88 alweer haar achtste overwinning van dit seizoen te pakken. De manschappen van trainer Frank Konneman kwamen reeds in de 9e minuut op voorsprong door een doelpunt van Leon Milcovic 0-1. Deze stand bleef tot aan de rust op het bord staan op sportpark De Kalkwijck.  Na de pauze scoorde de formatie van Konneman opnieuw vroeg. Het was wederom leon Milcovic die Middelstum 10 minuten na de rust op een comfortabele 0-2 zette. Na deze tweede treffer kon de equipe van Frank Konneman de wedstrijd gecontroleerd uitspelen.

Middelstum lijkt zich redelijk hersteld te hebben na de grote nederlaag tegen CSVH. Nadat men vorige week thuis tegen  SGV met winst wist af te sluiten was de equipe van Frank Konneman vandaag ook niet te kloppen door HS '88. Met de teruggekeerde Leon Milcovic in de ploeg bij de blauwhemden bleek Middelstum weer over een gevaarlijke aanvalslinie te beschikken. Reeds na 9 minuten liet Milcovic zien waarom hij gevreesd wordt bij de tegenstander. Zonder ook maar een strobreed in de weg gelegd te krijgen kon Milcovic uithalen en zag zijn schot in de rechter bovenhoek verdwijnen 0-1. Ook in het verdere verloop kregen de gasten uit Middelstum nog wat kansen maar gescoord werd er tot aan de rust niet meer.

 

Ook na de theepauze bleek Middelstum de bovenliggende ploeg in de wedstrijd. Net als voor de rust scoorde de ploeg van Konneman ook nu vroeg. In de 55 minuut was het wederom Leon Milcovic die zijn tweede van de middag liet aantekenen voor Middelstum 0-2. Nadat HS'88 wat omzettingen in de ploeg had aangebracht een kwartier voor tijd, werd men iets dreigender voor het doel van Alwin Zwerver. Echter het grote probleem voor de ploeg van HS '88 ligt hem in een scorende spits. De ploeg scoorde nog maar 13 keer in de 10 voorgaande ontmoetingen. Middelstum bleef derhalve ook simpel op de been en kon na 90 minuten verdiend de drie punten mee huiswaarts nemen.

Aanstaande zaterdag (26 november red) gaat de ploeg van Konneman voor de beker spelen in Sneek tegen ONS. Een week later staat de laatste thuis competitiewedstrijd voor de winterstop tegen nummer 4 FC LEO op het programma. Weer een week later speelt men de laatste wedstrijd voor de winterstop uit in en tegen Noordwolde.

 

Voor een fotoverslag van deze wedstrijd klik HIER

Bron: Sportredactie Middelstum-info (20-11-2011)  Jaap van der Laan