Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Middelstum kan geen potten breken tegen hoofdklasser ONS Sneek

Middelstum moest het zaterdag opnemen tegen de koploper in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal, ONS Sneek. De Middelstumers waren aardig gehandicapt want naast de geblesseerden Leon en Ivan Milkovic waren ook Martijn Poort, Marijn Bosman, Jasper Gast en Klaas Remminga om uitlopende reden niet aanwezig in Sneek.

De wedstrijd werd er een van David tegen Goliath want al snel werd duidelijk dat Middelstum geen partij zou zijn voor de thuisclub. In de eerste helft hield de ploeg, met routinier Ronnie Medema in de basis, nog redelijk stand wat op het conto van doelman Alwin Zwerver geschreven kon worden. De Middelstum-keeper was uitstekend in vorm op het kunstgrasveld in Sneek en wist met enkele fantastische reddingen ONS Sneek van een ruime voorsprong af te houden. Zo brak de rust dan ook aan met een 3-0 voorsprong voor de thuisploeg die daar gezien het spelbeeld volledig recht op had.

Na de rust ging het snel met de score en kwam Middelstum er niet meer aan te pas tegen een erg goed spelende opponent. De zeven treffers die de ploeg van trainer Frank Konneman nog tegen kreeg maakte dat het uiteindelijk 10-0 werd voor ONS Sneek.

Een zege die er voor zorgde dat het bekeravontuur voor Middelstum afgelopen is en men zich kan richten op de competitie waarin zaterdag FC LEO uit Leens naar Middelstum komt.


ONS Sneek - vv Middelstum: 10-0 (3-0)
1-0: Patrick Goedhart (4e); 2-0: Danny Kampstra (21e); 3-0: Jurjen Bosch (40e); 4-0: Ale de Boer (46e); 5-0: Ale de Boer (51e); 6-0: Patrick Goedhart (60e); 7-0: Ale de Boer (69e); 8-0: Danny Kampstra (71e); 9-0: Jurjen Bosch (77e); 10-0: Jurjen Bosch (90e)

Scheidsrechter: R. Kerkhoven
Geel/Rood: geen
Toeschouwers: 300

Bron: Sportredactie Middelstum-info (27-11-2011)