Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Wutto Midstars Open zo goed als vol
Sterke bezetting Topklasse

Nog slechts 3 plaatsen zijn beschikbaar bij het plankjestoernooi aanstaande zaterdag 25 mei in Middelstum. ’s Ochtends nog 1 plek (C-klasse) en ’s middags nog 2 plekken (1 plek B-klasse en 1 plek Top-klasse). Daarmee zit het toernooi zo goed als vol. Ook bij de Wutto Midstars Open 2013 zal er volgens de nieuwe regels worden gespeeld. Om overal hetzelfde te gaan spelen, zowel in Engeland als hier, is er gekozen voor games tot en met de 11 en dus ook een ‘best of five’. Ook mag er in tegenstelling tot vorig jaar nu ook met de forehand worden geserveerd. In alle 4 klassen zal zo gespeeld worden tijdens dit toernooi.

De winnaars van vorig jaar. Geheel rechts op de foto plaatselijk favoriet Harry

Kruizinga van TTV Midstars.

Het duel om de Grote Wisselbokaal en de 250 punten voor de wereldranglijst zal waarschijnlijk gaan tussen vier kanshebbers. Thuisfavoriet Harry Kruizenga zal gebrand zijn om na de vorige twee verloren finales nu weer eens te winnen. Nummer 1 van de wereldranglijst Lars Adema zal daar natuurlijk weer een stokje voor willen steken en Reginald Kraaijenbrink, de winnaar van de SVE Open, natuurlijk ook. Een gevaarlijke outsider is Ian de Graaf. Hij wist ooit Trinko Keen te bedwingen met het hardbat en zou wel eens voor een verassing kunnen zorgen in het hoge Noorden na zijn winst vorige week bij Hercules.
Hoe dan ook belooft het een spannende strijd te worden in dit ijzersterke deelnemersveld.

Echter de gezelligheid staat bovenaan. De deelnemers zullen daaraan niet tekort komen in Middelstum. Voornaamste sfeermaker zal Herman Buurlage zijn, die ’s avonds het feestgedruis zal opluisteren met zijn livemuziek. Verder zal de kantine van de TTV Midstars het iedereen zoveel mogelijk naar de zin proberen te maken met hapjes en drankjes.
 

Voor de late beslissers of spijtoptanten: Je kunt je tot en met aanstaande vrijdag nog opgeven voor deze laatste 3 plaatsen via www.toernooi.nl of een email sturen naar wutto@midstars.nl
Echter wie het eerst komt het eerst maalt.

Bron: TTV Midstars (23 mei 2013) Foto: Archief