Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Wutto Midstars Open beleeft haar 4e editie
Plankjescircus op 25 mei in Middelstum

De deelnemers van de vorige drie edities kennen inmiddels het recept. En ook de Wutto Midstars Open 2013 zal weer de volgende vaste ingrediŽnten bevatten: Twee klassen in de ochtend en twee in de middag en vroege avond met ook het spektakel van de topklasse.

Grote schermen, zowel in de zaal als in de kantine, met het programma en de uitslagen van de wedstrijden. Verder een vlekkeloze organisatie met daar omheen gezelligheid en een goede verzorging door het kantinepersoneel van de TTV Midstars.
En als traditioneel toetje een live-optreden. Deze keer is het de beurt aan zanger/entertainer Herman Buurlage om de avond op een mooie manier in te luiden. Zie ook www.hemanbuurlage.nl
 

De meimaand belooft sowieso een spannende strijd te worden om de nummer 1 positie van de Wutto Wereldranglijst. De verschillen zijn klein tussen de bovenste 6 spelers en in mei zijn er veel punten te verdienen. Maar liefst 3 Wutto-toernooien (Stede Broec, SVE , Hercules) gaan aan het plankjestoernooi van de TTV Midstars vooraf. Op 25 mei is echter Middelstum de thuishaven. De winnaar van de laatste twee edities, Lars Adema is inmiddels de nieuwe lijstaanvoerder. Adema's belangrijkste concurrent is de Midstarsspeler Harry Kruizenga (2), die zich zal willen revancheren voor de laatste twee verloren finales. De vraag is of zich nog andere spelers zich kunnen gaan mengen in de titelstrijd.
Stand wereldranglijst:
1. Lars Adema 2175
2. Harry Kruizenga 2075
3. Kazeem Adeleke 2000
4. Marty Hendriksen 1925
5. Martin Groenewold 1850
6. Arnoud Meijer 1825

Toch is het belangrijkste bestanddeel van de Wutto Midstars open niet de strijd om de topklasse of de grote wisselbeker, maar de gezelligheid en de relaxte sfeer. Al menig deelnemer is op deze manier verleid tot het spelen met een hard plankje. In totaal is er ongeveer ruimte voor 70 spelers, terwijl de eerste 15 deelnemers zich al hebben ingeschreven. Wees er dus snel bij.
Het programma:
C klasse 10.00 uur tot 14.30 uur
A klasse 10.00 uur tot 14.30 uur
B klasse 14.30 uur tot 20.30 uur
Topklasse 14.30 uur tot 20.30 uur

Voor meer informatie en opgave zie www.toernooi.nl Klik
HIER voor de Wereldranglijst op dit moment.

Bron: TTV Midstars (24 april 2013)