Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

VV Middelstum verlengt contract met hoofdtrainer Konneman

VV Middelstum en hoofdtrainer Frank Konneman gaan ook volgend jaar met elkaar door. Het contract is met één jaar verlengd. De samenwerking heeft zich in de voorbije maanden uitstekend ontwikkelend en het bestuur is dan ook zeer verheugd met de nieuwe verbintenis.

Het takenpakket van Konneman wordt vanaf volgend seizoen uitgebreid. Naast het trainen van de A selectie neemt hij de rol van jeugdcoördinator op zich. Tevens gaat Konneman een adviserende rol spelen in het opstellen van een gedegen verenigingsplan dat als leidraad gaat dienen voor de komende jaren. Konneman is bezig aan zijn eerste seizoen bij vv Middelstum en was eerder actief als hoofdtrainer bij vv Peize en ZFC Zuidlaren.

Konneman: “Ik ben zeer blij met het nieuwe contract en het vertrouwen dat in mij is uitgesproken. De samenwerking met de spelersgroep en het bestuur verloopt zeer voorspoedig. Momenteel draaien we goed mee in de derde klasse. De huidige A selectie heeft veel kwaliteit maar moet nog groeien in de breedte. Breedte in de selectie is nodig om in de toekomst een stap hogerop te kunnen zetten. Dat is absoluut mijn ambitie en ik denk dat dit zeker mogelijk is. Ik ben dan ook zeer verheugd met de uitbreiding van mijn takenpakket. De jeugd heeft de toekomst en een solide basis en goede begeleiding bij de stap naar de senioren is essentieel om jongeren te blijven binden. Ik zie het dan ook als een grote uitdaging hier mijn steentje aan bij te dragen. Daarnaast heeft vv Middelstum een breed kader, met een enthousiaste groep vrijwilligers en (grotendeels) nieuw bestuur. Kortom, een goede basis is bij vv Middelstum absoluut aanwezig en ik zet met veel vertrouwen de samenwerking voort.”


VV Middelstum 1 speelt aanstaande zaterdag haar eerste competitiewedstrijd van 2012. De uit-wedstrijd tegen Noordwolde staat dan op het programma. In Noordwolde wordt om 14.30uur afgetrapt.

Bron: VV Middelstum (15-01-2012) Foto: Archief (Herman Spier)