Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep Stars nog steeds laatste ondanks remise in Zwolle

Op zaterdag 9 maart stond voor de spelers van de Klimaatgroep Stars uit Middelstum alweer de vierde wedstrijd van deze competitie op het programma. Het betrof hier de uitwedstrijd tegen Tafeltennis Zwolle 2 in Zwolle. De tegenstander had voor aanvang van de wedstrijd vijf punten meer en stond op een keurige tweede plaats.

 

 
Voor Klimaatgroep Stars stonden deze week Patrick Roordink, Thomas Kuijer en Anne Vlieg aan de tafel. Anne Vlieg wist deze avond knap ongeslagen te blijven, al had hij hiervoor in zijn laatste partij wel vijf games nodig. Thomas wist hier nog twee overwinningen aan toe te voegen. Helaas bleef Patrick met lege handen staan en wist hij samen met Thomas ook de dubbel niet in het voordeel van de Klimaatgroep Stars te beslissen. Hierdoor werd het uiteindelijk een 5-5 gelijkspel. Door dit resultaat zakt Zwolle naar de derde plaats en staan de Klimaatgroep Stars nog steeds op de laatste plaats. Het verschil met de nummer vijf en vier van de ranglijst is echter nog overbrugbaar. De komende wedstrijden van het team staan in het teken van klasse behoud.
 
De volgende wedstrijd van het team is op zaterdag 16 maart in de eigen sporthal en tegenstander is dan Entac 1 uit Enschede. Deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.
 
Bron & foto: TTV Midstars (11 maart 2013)