Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep°Stars soeverein aan kop na winst op Blauw-Wit Almelo

In de tweede partij van de avond zat er nog wat zand in de motor van Klimaatgroep°Stars. Colin Rengers kwam net te kort tegen de attractieve verdediger Peter Roelofs. Na een 0-2 achterstand in games wist Rengers de vierde game met nota bene 20-18 naar zich toe te trekken maar in de vijfde game was de pijp leeg, 11-6 in het voordeel van Roelofs. Daarna denderden de Middelstumers door.

Jan Tammenga leverde alleen een game in tegen Gerben Otten en Henk Jan Wils die afgelopen zaterdag zijn debuut maakte voor Klimaatgroep°Stars had alleen in zijn eerste wedstrijd tegen Gerben Otten wat moeite maar won daarna probleemloos met 3-0 van Erik Pijper en Peter Roelofs. Deze 9-1 overwinning betekent niet alleen dat Klimaatgroep°Stars soeverein aan kop gaat in de 2e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie maar is tevens een mooie opsteker voor de streekderby tussen Klimaatgroep°Stars en GTTC Groningen aanstaande zaterdag om 18.00 in Middelstum.


Klimaatgroep°Stars 2 verliest van De Veluwe

Thomas Kuijer en Kevin Baron moesten het afgelopen zaterdag in Middelstum stellen zonder kopman Jan Thews. Dat was natuurlijk een forse aderlating in de thuiswedstrijd tegen het sterke De Veluwe uit Apeldoorn. Daardoor kreeg Peter de Hek speler van Midstars 3 de kans om zijn kunsten te vertonen in de landelijke 3e divisie van het tafeltennis. Dat deed hij met verve door het Thao Than Mai nog knap lastig te maken, 3-1 nederlaag, maar het verschil in niveau was voor De Hek nog iets te groot om wedstrijden gelijk al naar zijn hand te kunnen zetten.

Thomas Kuijer speelde uitstekend en won twee van zijn drie enkelspelpartijen en toonde in zijn partij tegen Edwin Tiele aan over een uitstekende services te beschikken. Kevin Baron die vorige week in Amsterdam nog met lege handen stond noteerde in Middelstum zijn eerste wedstrijdpunt door Joost Keizer aan de zegekar te binden. Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - SKF Veenendaal zaterdag 15 februari 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur


Dames Klimaatgroep°Stars verliezen thuis van GTTC uit Groesbeek

Linda van der Veen kon de tegenstanders uit Groesbeek in de 2e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie goed tegenstand bieden. Van der Veen won makkelijk van Petra Klabbers. In de derde game gunde Van der Veen Klabbers slechts 1 punt (11-1)! Ook tegen Kim Janssen bleef Van der Veen fier overeind 3-0.

Yvette Gomert en debutante Eline Gras hadden het moeilijk. De dames van Klimaatgroep°Stars lieten bij tijde goed tafeltennis zien. Zo kwam Gombert net te kort tegen Kim Janssen nota bene verlies met 10-12 in de vijfde game. En kon Gras het ook net niet bolwerken tegen Janssen, 7-11 in de vijfde game. Nadat de spreekwoordelijke rook was opgetrokken moesten de dames van Klimaatgroep°Stars zich tevreden stellen met een 8-2 nederlaag.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars 1 - TT Nijmegen zaterdag 15 februari 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.

Voor een uitgebreid fotoverslag van deze wedstrijden KLIK HIER.

Bron: Klimaatgroep°Stars (10 februari 2014) Foto's: Jannes Klaassen