Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Klimaatgroep Stars  hard onderuit in Almelo

Op zaterdag 6 april stond voor het team van Klimaatgroepstars 1 de uitwedstrijd in Almelo tegen Blauw-Wit 1 op het programma. Het beloofde een lastige wedstrijd te worden, aangezien de thuisclub nog volop in de strijd is voor het kampioenschap. Tevens was bij de bezoekers Anne Vlieg verhinderd, zodat het team speelde met Marijn van Aalst, Patrick Roordink en Thomas Kuijer. Coach was als alle weken Gert Stulp.

Na een aantal partijen werd al duidelijk dat het een zware avond zou gaan worden voor het team. De eerste game werd pas gewonnen in de zesde partij door Thomas. Alle drie de heren van de Klimaatgroep Stars wisten het de tegenstanders niet lastig te maken. Alleen Patrick wist het Jos Reuvekamp in de laatste wedstrijd lastig te maken en te dwingen tot een vijfde game. Deze ging echter ook verloren, zodat het uiteindelijk een 10-0 nederlaag werd voor het team.

Door dit resultaat staat het team met nog twee wedstrijden te spelen op de zesde plaats, met twee punten achterstand op de nummer vier Tafeltennis Zwolle 2. Deze ploeg is de komende week de tegenstander in de sporthal in Middelstum en dit zal een cruciale partij voor het team worden. Deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (9 april 2013) Foto: Archief