Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Klimaatgroep°Stars 1 kampioen na 10-0 zege op GTTC

Het keurkorps van Klimaatgroep°Stars heeft het kampioenschap gepakt in de 2e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie. Dat gebeurde afgelopen zaterdag in Groningen door concurrent GTTC met 10 – 0 volledig weg te spelen. Omdat mede concurrent TTV Hilversum een nederlaag moest slikken (4-6) tegen Bijmaat uit Huizen kan twee wedstrijden voor het einde van de competitie de vlag al uit in Middelstum en is het team van trainer Anne Vlieg en coach Gert Stulp terug in de 1e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie!

Jan Tammenga speler en teamcaptian Klimaatgroep°Stars 1

Colin Rengers gaf in de eerste partij van de avond een game prijs tegen Hugo Beute. Teun Bosveld had in de tweede partij van de avond zelfs een vijfde game nodig tegen Jan Willem van de Werf. Jan Tammenga verloor nog een game in de zesde partij van de avond van Hugo Beute maar daarna was het volledig bal en gunden de mannen van Klimaatgroep°Stars 1 de tegenstander niets meer. Maar liefst zeven wedstrijden werden in klinkende 3‐0 overwinningen omgezet en daarmee bewees Klimaatgroep°Stars met afstand de beste ploeg te zijn in de tweede divisie A en promoveert het met recht naar de 1e divisie en valt er voor de toeschouwers komend seizoen weer veel te genieten van toptafeltennis in Middelstum.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - De Toekomst zaterdag 12 april 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur

Klimaatgroep°Stars 2 blijft in de race voor het kampioenschap

Terwijl de mannen van Klimaatgroep°Stars 1 afgelopen zaterdag de titel wisten te pakken in de tweede divisie doet Klimaatgroep°Stars 2 nog volop mee in de race om het kampioenschap in de derde divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie.

Thomas Kuijer en Kevin Baron Klimaatgroep°Stars 2

De nek aan nek race met concurrent De Veluwe uit Apeldoorn is nog steeds in volle gang. Terwijl Klimaatgroep°Stars 2 de punten deelde met SKF uit Veenendaal (5-5) deed De Veluwe dat in hun duel met Tafeltennis Zwolle (5-5). Hierdoor blijft het verschil tussen Klimaatgroep°Stars 2 en De Veluwe slecht èèn punt op de ranglijst in het voordeel van de Midelstumers.
Klimaatgroep°Stars 2 moest afgelopen zaterdag vol aan de bak in Veenendaal en kreeg de punten alles behalve cadeau. Er werden maar liefst zes vijfde en beslissende games gespeeld die gelijkmatig over beide ploegen werden verdeeld. Kevin Baron mocht in de eerste partij van de middag gelijk vol aan de bak tegen Tali Cohen en trok in de beslissende game net aan het langste eind (12-10). Thomas Kuijer won vervolgens makkelijk van Remco Nieuwenbroek en Anne Vlieg die nog een keer
moest opdraven bij afwezigheid van Jan Thews had een vijfde game nodig tegen Max van Amerongen (11-4). Deze 3-0 tussenstand in het voordeel van Klimaatgroep°Stars 2 betekende een droomstart maar het kantelpunt volgde tijdens het dubbelspel.

In een gevecht scherp op de snede met nog een 6-4 voorsprong van de Middelstumers in de vijfde game wist SKF deze wedstrijd toch nog naar zich toe te trekken (14-12). Dat gaf de gastgevers zoveel vertrouwen dat van de volgende
vier wedstrijden drie in winst werden opgezet. Bij een 4-4 tussenstand speelde Kevin Baron in de negende partij van de avond goed tegen van Amerongen (3-1 winst) en in de afsluitende partij kwam Thomas Kuijer net te korte tegen Talin Cohen (2-3).

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2- Tafeltennis Zwolle zaterdag 12 april 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur


 

Dames Klimaatgroep°Stars winnen knap in Nijmegen

De dames van Klimaatgroep°Stars boekte afgelopen zaterdag een knappe 6-4 overwinning tegen de dames van Tafeltennis Nijmegen in de tweede divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie.

Linda van der Veen was de gevierde dame aan de kant van de Middestumers door in Nijmegen voor een puntgave hattrick te tekenen. Anine Stegeman wist de topprestatie van teamgenote Van der Veen net niet te benaderen door in de vijfde beslissende game van Marie Anne Hendrix te verliezen (14-
12). Saskia de Jong wist Marie Anne Hendrix wel in te pakken. Met deze zege stijgt Klimaatgroep°Stars naar de vierde plaats op de ranglijst.

Eerstvolgende thuiswedstrijd Dames Klimaatgroep°Stars - Disnierats zaterdag 12 april 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur

Bron: TTV Midstars (6 april 2014) Foto's © Ivo Lint TTV Midstars