Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep Stars 1 verliest ook 2e wedstrijd in landelijke 3e divisie

Op zaterdag 2 februari stond voor Klimaatgroep Stars de eerste uitwedstrijd van dit seizoen op het programma in Veenendaal tegen SKF 2. Beide ploegen hadden in het eerste competitieduel een 6-4 nederlaag geleden, dus de winnaar zou de verliezer passeren op de ranglijst.

Klimaatgroep Stars speelde dit weekend in dezelfde opstelling als in de eerste wedstrijd met Anne Vlieg, Thomas Kuijer en Marijn van Aalst en coach was wederom Gert Stulp. Thomas wist sterk te beginnen in zijn openingspartij en deze winnend af te sluiten. Hij wist zijn tweede partij net niet in winst om te zetten, maar gelukkig wel zijn laatste enkelpartij te winnen. Marijn speelde goed, maar bleef helaas wel met lege handen staan. Anne moest alleen in zijn tweede wedstrijd het onderspit delven en verloor deze nipt in vijf games. Doordat Thomas en Marijn in de dubbel kansloos in drie games verloren werd het uiteindelijk een nipte nederlaag van 6-4. Door dit resultaat staat het team na twee speelrondes op de zesde plaats, maar is het verschil met de rest van de teams nog klein.

De eerstvolgende wedstrijd van het team is op zaterdag 16 februari tegen Blauw-Wit 1 uit Almelo. Het betreft hier een thuiswedstrijd in de sporthal aan de Coendersweg 15a en deze begint om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (4 februari 2013)