Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Eerste thuiszege dit seizoen voor Klimaatgroep Stars

Voor het team van Klimaatgroep Stars 1 stond op zaterdag 30 maart de thuiswedstrijd tegen SKF 2 uit Veenendaal op het programma. Vol goede moed ging het team van start na de eerste winst in deze voorjaarscompetitie van een week eerder. De spelers van het team waren deze keer Patrick Roordink, Anne Vlieg en Thomas Kuijer en de coach was Gert Stulp.

Patrick begon sterk in de openingspartij tegen Ian de Graaf, maar kreeg het langzamerhand steeds lastiger. Uiteindelijk werd de partij in vijf games verloren. Gelukkig wist hij in de laatste partij van de dag wel te winnen in vier games. Anne en Thomas wisten beiden twee van de drie enkelpartijen te winnen. De dubbel gespeeld door Anne en Thomas kende een goede start en werd uiteindelijk in vier games nipt gewonnen door het team. De einduitslag in de wedstrijd werd hierdoor een 6-4 overwinning voor het team van Klimaatgroep Stars. Doordat Assen en Zwolle beiden een stevige nederlaag leden wist het team hierdoor te stijgen naar de vierde plaats en heeft het drie en vier punten voorsprong op de nummer vijf en zes.

De volgende wedstrijd van het team is op zaterdag 6 april in Almelo tegen Blauw-Wit 1. De laatste thuiswedstrijd van het team is op zaterdag 13 april tegen Tafeltennis Zwolle 2 en deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (2 april 2013)