Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Midstars hard onderuit in eigen huis tegen GTTC 2


Zaterdag 3 november stond voor Midstars 1 de thuiswedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst GTTC 2 uit Groningen op het programma. Het verschil tussen de thuisploeg en de bezoekers was voor aanvang van de wedstrijd elf punten in het voordeel van Midstars. Tegenvaller voor Midstars was het wegens ziekte niet mee kunnen spelen van kopman Frank Op den Kamp. Deze avond stonden voor Midstars Anne Vlieg, Reyno Hut en Marijn van Aalst aan de tafel.

Anne moest alleen in de openingswedstrijd zijn meerdere erkennen in Bahram Gerami en wist de overige twee wedstrijden te winnen. Marijn wist een knappe zege te behalen in zijn laatste enkelpartij tegen Bahram. Jan-Willem van de Werf en Erik Mulder bleken echter net een maatje te groot. Ook Reyno liet uitstekend spel zien, maar moest zijn drie enkelpartijen helaas wel met verlies afsluiten. Doordat Reyno en Marijn het in de dubbel ook niet konden bolwerken werd het een ruime 7-3 nederlaag. Door dit resultaat staat het team nu op de tweede plaats met vier punten achterstand op koploper Argus 3 uit Harkstede.

Middelstum TV was bij deze wedstrijd aanwezig en maakte de volgende videoreportage.

Komende zaterdag 10 november speelt het team zijn laatste thuiswedstrijd tegen Assen 2. Deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron & Foto: TTV Midstars (5 november 2012)