Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Jelle Goossens doet Klimaatgroep°Stars pijn in Veenendaal (7-3)

De eerste vuurproef voor Klimaatgroep°Stars dit tafeltennisseizoen vond zaterdag 27 september jongstleden plaats in Veenendaal tegen SKF. Na de uitstekende 8-2 zege op Disnierats en de walkover tegen Tafeltennis Zwolle mocht het keurkorps van coach Gert Stulp in Veenendaal aantreden tegen kampioenskandidaat SKF met Oudnederlands kampioen Henk van Spanje in de gelederen. Van Spanje liet zien dat hij nog steeds één van de beste tafeltennissers van Nederland is. Alle spelers van Klimaatgroep°Stars dolven het onderspit al wisten Henk Jan Wils en Colin Rengers van Spanje in hun onderlinge duels nog te dwingen tot het spelen van een vierde game.

Henk Jan Wils (klimaatgroepstars 1) in actie in Veenendaal tegen Oud Nederlands kampioen

Henk van Spanje (spelend voor SKF).

Scherprechter in Veenendaal was Jelle Goossens. Goossens won al zijn drie enkelpartijen met het kleinste verschil. Henk Jan Wils kwam met 12-10 verlies in de vierde game net te kort tegen Goossens om een beslissende vijfde game af te dwingen. Colin Rengers en Jan Tammenga wisten Goossens wel tot het spelen van een vijfde game te verleiden maar Goossens trok daarbij steeds aan het langste eind. Interessante leerstof voor trainer Anne Vlieg en coach Gert Stulp wat te doen om het kleine gaatje met Goossens te dichten. Bij invaller Hans de Boer aan de kant van SKF gaan de jaren nu echt tellen en de mannen uit Middelstum lieten De Boer met lege handen achter (Colin Rengers won nota bene de derde game tegen De Boer met 11-0!).

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - US (Amsterdam) zaterdag 11 oktober 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur


Klimaatgroep°Stars 2 pakt de winst in Apeldoorn en blijft ongeslagen

In de derde wedstrijd tegen de Veluwe uit Apeldoorn was kopman Jan Thews verhinderd en dus mocht Peter de Hek, spelend in Midstars 4 in de Noordelijke 2e divisie, voor hem invallen. De eerste enkelpartijen van Bahram Gerami en Peter waren allebei spannende vijfsetters die helaas net met 2 punten verschil in de beslissende game werden verloren. Thomas Kuijer wist zijn eerste enkelpartij en het dubbel samen met Bahram wel te winnen. Bahram wist zijn tweede enkelpartij wel in winst om te zetten en Thomas had ook geen moeite met zijn tweede opponent.

Voor Peter bleek ook een goed resultaat in de tweede enkel te hoog gegrepen. De derde enkelwedstrijd van Thomas was weer
een relatief makkelijke overwinning waarna Bahram nogmaals net in de vijfde game verslagen werd. Peter wist in de laatste partij van de dag toch de winst voor Klimaatgroep°Stars nog zeker te stellen waardoor we met een 6-4 overwinning Apeldoorn verlieten terug naar Middelstum.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - Blauw Wit (Almelo) zaterdag 11 oktober 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.


Dames Klimaatgroep°Stars verliezen van GTTC uit Groningen

Het damesteam speelde deze week op verzoek van de tegenstander een keer op vrijdagavond in plaats van zaterdag. Vandaar dat Lianda Bakker, Yvette Gombert en Anine Stegeman vrijdag naar GTTC Groningen vertrokken.

Anine wist daar haar eerste wedstrijd van de avond meteen te pakken, maar verloor de overige wedstrijden helaas in 3-0 en 3-2. Yvette wist haar laatste wedstrijd van de avond te pakken, maar moest bij de andere twee wedstrijden helaas het punt aan de tegenstander toekennen (3-2 en 3-1). Lianda moest helaas 3x haar tegenstander feliciteren (3-0, 3-1 en 3-0). Doordat de dames uit Middelstum ook de dubbel niet hun kant op konden trekken, werd de eindstand 8-2 in het voordeel van GTTC Groningen.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - Swift (Deventer) zaterdag 11 oktober 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (29 september 2014)