Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroepstars 1 verliest nipt van Assen 1

De hoofdmacht van Midstars komt dit seizoen voor het eerst sinds lange tijd weer uit in de landelijke 3e divisie onder de naam “Klimaatgroepstars”. Op zaterdag 26 januari stond voor het team de eerste wedstrijd in de eigen sporthal tegen Assen 1 op het programma. Voor het team van Klimaatgroepstars stonden Anne Vlieg, Thomas Kuijer en Marijn van Aalst aan de tafel en de coaching was in handen van Gert Stulp.

 

Anne liet deze middag in zijn enkelpartijen zien een klasse apart te zijn. Alleen in de openings-wedstrijd had hij het enigszins lastig, maar ook deze werd gewonnen.

Thomas begon sterk en wist zijn eerste partij voor zijn nieuwe vereniging te winnen. Helaas voor hem bleef het bij deze ene overwinning. Ook Marijn begon sterk aan de wedstrijd, maar hij moest in drie games met slechts 2 punten verschil de partij aan de tegenstander laten.

Zijn overige twee wedstrijden gingen verloren. Doordat Anne en Thomas het in de dubbel niet konden bolwerken tegen de tegenstander uit Assen werd het uiteindelijk een 6-4 nederlaag.

Hierdoor staat het team na één speelronde op de gedeelde vierde plaats.

De volgende wedstrijd voor het team is op zaterdag 2 februari in Veenendaal tegen SKF 2 om 15.00 uur.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 16 februari tegen Blauw-Wit 1 uit Almelo. Deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron & foto's: TTV Midstars (28 januari 2013)