Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Eerste winst voor Klimaatgroep Stars dit jaar

Voor het team van Klimaatgroep Stars 1 stond op zaterdag 23 maart de uitwedstrijd in Assen tegen Assen 1 op het programma. Voor aanvang van de wedstrijd was al duidelijk dat dit een belangrijke wedstrijd voor het team zou gaan worden, aangezien Assen 1 één van de teams is die moet worden gepasseerd op de ranglijst en drie punten meer had behaald in de eerste helft van het seizoen.

Klimaatgroep Stars trad aan in dezelfde opstelling als een week eerder met Gert Stulp, Thomas Kuijer en Anne Vlieg. Gert zat in zijn laatste partij dicht bij een overwinning. Verlies in de vierde game bij een 2-1 voorsprong met 11-9 brak echter het verzet. Hij bleef helaas zonder overwinning. Thomas moest deze middag alleen in Rienks Visser zijn meerdere erkennen. Anne bleek deze middag weer van grote waarde en wist zijn drie enkelpartijen overtuigend in drie games te winnen. Samen met Thomas wist hij de dubbel ook nog binnen te halen, waardoor de einduitslag in de wedstrijd 6-4 werd in het voordeel van de bezoekers uit Middelstum. Door deze overwinning is het team een plaatsje gestegen op de ranglijst naar de vijfde plaats en is het verschil met nummer drie Assen teruggelopen naar één punt.

Op zaterdag 30 maart speelt het team van Klimaatgroep Stars zijn volgende wedstrijd in de eigen sporthal tegen de nummer drie SKF 2 uit Veenendaal. Deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (26 maart 2013) foto: Gerard van Dijken