Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Frank Op den Kamp weet ongeslagen status te behouden voor Midstars

Zaterdag 22 september stond voor Midstars 1 de tweede wedstrijd in de Noordelijke 1e Divisie op het programma. Tegenstander in Groningen was GTTC 2 de wedstrijd begon onder grote belangstelling om 17.15 uur. Het grote aantal supporters van Midstars was met name opvallend.

Deze week stonden Frank Op den Kamp, Anne Vlieg en Jaysron Mathilda aan de tafel. In de openingspartij speelde Jaysron tegen Erik Mulder. Jaysron begon goed en wist de eerste game met 11-7 te winnen. In de tweede game wist de tegenstander echter langzaam de regie over te nemen en de game uiteindelijk met 11-7 te winnen. In de volgende twee games bleek de tegenstander toch duidelijk sterker als Jaysron en wist hij de wedstrijd met 3-1 te winnen. De tweede partij werd gespeeld door Anne tegen oude bekende Bahram Gerami. In de jeugd heeft Bahram nog een tijd voor Midstars gespeeld. Anne had het alleen in de eerste game even lastig met het spel van Bahram, maar wist deze met 11-8 binnen te halen. Dit brak het verzet van Bahram en game twee en drie gingen eenvoudig naar Anne. De derde partij ging tussen Frank en Jan-Willem van de Werf. De openingsgame ging hier ook moeizaam en Frank had het lang moeilijk met de lastige service van de tegenstander. Het werd een erg lange game, waarin Frank op het eind van de game vat kreeg op de service van de tegenstander. Uiteindelijk wist hij de game met 20-18 te winnen. In game twee en drie had hij totale controle over de wedstrijd en liet fraaie staaltjes tafeltennis zien. Jaysron en Frank speelde in de dubbel tegen Erik en Bahram. De eerste twee games gingen nipt met 14-12 en 13-11 naar de spelers van GTTC. Hierna wist het Midstars duo zich knap in de wedstrijd terug te knokken en de derde en vierde game met 11-9 te winnen. In de laatste game bleek echter de tegenstander nipt beter en zo de stand na vier wedstrijden op 2-2 te brengen.

Jaysron moest het in de vijfde partij opnemen tegen Bahram en begon sterk aan de partij. De eerste game werd nipt gewonnen, waarna hij de tweede game aan de tegenstander moest laten. In de derde game speelde Jaysron sterk en deze ging met 11-4 gewonnen. Bahram wist zich echter terug in de wedstrijd te spelen en game vier en vijf gingen ruim naar de speler van GTTC. Frank moest het hierna opnemen tegen Erik. De eerste game werd gewonnen, waarna hij de tweede aan de tegenstander moest laten. In game drie en vier liet hij echter zijn klasse zien en liet zijn tegenstander kansloos met 11-7 en 11-3. Anne had het hierna lastig in zijn partij tegen Jan-Willem. Na winst in de eerste game verloor hij de tweede game. In game drie moest hij het uit de tenen halen om de game winnend af te sluiten met 12-10. In de vierde en laatste game was het verzet van de tegenstander gebroken. De tussenstand in de wedstrijd was nu 4-3 in het voordeel van Midstars. Frank speelde zijn beste partij tot nu toe tegen Bahram. Met name het spel in game twee en drie was van een zeer hoog niveau. Hij gunde zijn tegenstander in drie games slechts dertien punten. Jayrson en Jan-Willem maakten er in de voorlaatste partij een spannende strijd van. De eerste drie games gingen allen gewonnen met twee punten verschil, twee naar Jan-Willem en één naar Jaysron. In de vierde game was het over met het verzet van Jaysron en ging de winst naar Jan-Willem. Anne had het in zijn laatste partij erg lastig met een goed spelende Erik. De eerste game ging nipt naar Erik met 11-9, waarna Anne de tweede game met dezelfde cijfers wist te winnen. Ook in de derde game bleef het lang spannend en uiteindelijk werd deze met 11-9 door Erik gewonnen. Anne zag hierna geen kans om de wedstrijd om te draaien en het initiatief weer te nemen. Erik won de vierde game met 11-6 en zo ook de wedstrijd. Hierdoor werd het een 5-5 gelijkspel.

Door dit resultaat staat het team van Midstars nu op de tweede plaats in de competitie met één punt achterstand op koploper Argus 3 uit Harkstede. De volgende wedstrijd van het team is op zaterdag 29 september om 14.00 uur in Assen tegen Assen 2. De eerstvolgende thuiswedstrijd van het team is op zaterdag 6 oktober om 18.00 uur tegen Ready 1 uit Leeuwarden.

Bron & Foto's: TTV Midstars (25 september 2012)