Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Kevin Baron bezorgt reserves Klimaatgroep°Stars zege in Zwolle

Het leek een spannend treffen te worden in Zwolle tussen Klimaatgroep°Stars 2 en het tweede team van Tafeltennis Zwolle. Jan Thews de kopman van de Middelstumers had in de openingspartij van de avond een vijfde game nodig om Remco Diele van zich af te houden. Thomas Kuijer verloor daarop net in de vijfde game van Marcel Kraa waardoor er na twee gespeelde partijen een 1:1 tussenstand op het scorebord stond. Daarna kwamen de Middelstumers op stoom. Het dubbelspel werd nog verloren de daarop volgende vijf partijen werden allemaal in winst omgezet al moest Kevin Baron tot het bekende gaatje gaan om de zege in zijn partij tegen Remco Diele veilig te kunnen stellen (10-12 in de vijfde game).

Kevin Baron (foto © Ivo Lint TTV Midstars)

Met Kevin Baron is de speler genoemd die afgelopen zaterdag het verschil maakte aan de kant van Klimaatgroep°Stars in Zwolle. In zijn eerste drie wedstrijden voor de Middelstumers kwam het talent moeilijk op gang maar afgelopen zaterdagavond in Zwolle gingen alle remmen los. Een puntgave hattrick was de beloning. Met daarbij opgeteld de drie overwinningen van kopman Jan Thews die daarmee zijn 100% score in de competitie van de landelijke 3e divisie wist te handhaven en de zege van Thomas Kuijer op Robin Wildeman was de 7-3 overwinning op Tafeltennis Zwolle een feit. Door deze overwinning neemt Klimaatgroep°Stars de koppositie over van De Veluwe.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - US 2 (Amsterdam) zaterdag 22 maart 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (23 februari 2014)