Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Wisselende resultaten voor de teams van Midstars

Het team van Midstars 2 moest het op vrijdagavond in de eigen sporthal opnemen tegen DOTO 1 uit Siddeburen. Voor deze wedstrijd moest het team een beroep doen op een invaller uit team 3 en dit werd Joop Bakker. Hij speelde deze avond met Wadse Temme en Peter de Hek. Alle drie de spelers van Midstars 2 wisten één enkelpartij te winnen. Wadse en Peter moesten helaas de dubbel in vijf games nipt aan de tegenstander laten, waardoor de einduitslag in de wedstrijd een 7-3 nederlaag werd. Ondanks de nederlaag staat het team nog steeds op de tweede plaats, maar moet het deze nu delen met DOTO 1.


Het team van Midstars 3 is bijna zeker van het bereiken van de promotiewedstrijd tegen de nummer 1 van de andere 1e klasse. Afgelopen vrijdag moest het team het in Groningen opnemen tegen GTTC 4. Midstars stond aan de tafel met Hans Stulp, Gert Jan Huiskes en Jan Boerma. Hans wist deze wedstrijd ongeslagen te blijven en Jan Boerma wist één enkelpartij te winnen. De spannendste partij van de avond ging tussen Gert Jan en Felicia Aakster. Deze partij werd nipt in de vijfde game door Felicia gewonnen en zo wist ze Gert Jan op de eerste nederlaag in het seizoen te trakteren. Jan en Gert Jan wisten de dubbel te winnen, zodat aan het eind van de avond een 7-3 overwinning op het bord stond. Het team heeft nu nog vijf punten nodig in de laatste twee wedstrijden om zich te plaatsen voor de promotiewedstrijd.


Midstars 4 is nog zwaar in strijd om uit de problemen te blijven en moest het op vrijdag thuis opnemen tegen DTTC ’78 2. Voor Midstars speelden deze avond Jonathan van Loon, Dennis Funcke en Frans de Vries. Jonathan wist helaas geen enkelpartij te winnen. Dennis wist op karakter twee enkelpartijen te winnen en Frans bleef ongeslagen. Jonathan en Frans moesten de dubbel wel aan de tegenstander laten. Het 5-5 gelijkspel is echter een goed resultaat en geeft het team een beetje lucht richting de laatste twee plaatsen. Voor behoud in de 2e klasse moet het team nog wel zien de vierde plaats vast te houden.


Midstars 5 moest het op maandagavond in Vinkhuizen opnemen tegen de koploper Vinkhuizen 1. Midstars trad aan met Johan de Hek, Ronald Gombert en Anine Stegeman. Ronald en Anine wisten beiden twee enkelpartijen te winnen, maar moesten de dubbel wel aan de tegenstander laten. Johan heeft dit seizoen nog niet de vorm gevonden en werd getrakteerd op drie nederlagen. Door de 6-4 nederlaag staat het team nu op de derde plaats met een wedstrijd minder gespeeld als de nummer twee. Een tweede plaats moet zeker nog tot de mogelijkheden behoren, maar het kampioenschap is te ver weg.


Midstars 6 moest het op vrijdag in de eigen hal opnemen tegen DOTO 6 uit Siddeburen. Het team speelde deze avond met Hans Maarse, Jan van Nobelen en Lianda Bakker. De beste prestatie deze avond werd neergezet door Lianda, die met uitstekend spel drie enkelpartijen wist te winnen en samen met Jan ook nog de dubbel. Jan bleef eveneens zonder nederlaag en Hans moest slechts één keer een tegenstander feliciteren. Door de 9-1 overwinning heeft het team de koppositie in de poule stevig in handen. De laatste twee wedstrijden gaan tegen de nummer twee en drie in de poule en dan zal blijken of de voorsprong van vijf punten voldoende is om kampioen te worden.


Midstars 7 moest op woensdagavond naar Appingedam afreizen om het op te nemen tegen DTTC ’78 4. Voor Midstars stonden Youri Kobes, Gerard van Dijken en Jan Slagman aan de tafel. Jan wist knap zijn drie enkelpartijen te winnen. Gerard en Youri moesten deze avond genoegen nemen met één overwinning. Youri en Jan verloren de dubbel, zodat het team met een 5-5 gelijkspel naar huis ging. Het team staat nu op de derde plaats met zes punten achterstand op de koploper.

Bron: TTV Midstars (22-11-2011)