Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep°Stars op koers in strijd om lijfsbehoud

Klimaatgroep°Stars deed zaterdag 18 oktober jl. goede zaken in Middelstum door in de strijd om lijfsbehoud in de 1e divisie concurrentie Disnierats uit Hoorn met 8-2 te verslaan. Het keurcorps van coach Anne Vlieg kwam perfect uit de startblokken.

Spectaculaire really in de wedstrijd tussen Colin Rengers en Stefan Heijnin

Colin Rengers, Teun Bosveld en Jan Tammenga wisten hun eerste enkelspelpartij allemaal in winst om te zetten en Henk Jan Wils die werd opgeroepen om Jan Tammenga te ondersteunen in het dubbelspel won aan de hand van Tammenga in strait sets van Mark Bek en Marco Gerritse. Marco Gerritse stelde na deze 4-0 tussenstand orde op zaken voor Disnierats door van Colin Rengers te winnen. Mark Bek deed voor de mannen uit Hoorn nog een duit in het zakje door in de laatste partij van de avond van Teun Bosveld te winnen waardoor er een 8-2 eindstand op de borden stond in het voordeel van de Middelstumers. Met deze uitslag ziet Klimaatgroep°Stars het gat met concurrent Disnierats oplopen tot 8 punten met nog vier wedstrijden te spelen.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - SKF Veenendaal 8 november 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur.


Klimaatgroep°Stars 2 blijft koploper door winst op DOV (8-2)

Terwijl het vlaggenschip van Klimaatgroep°Stars Disnierats met 8-2 aan de zegekar wist te binden deden de reserves van Klimaatgroep°Stars dat een tafel verderop tegen DOV uit Heerhugowaard. Door deze uitstekende uitslag blijft Klimaatgroep°Stars 2 de trotse lijstaanvoerder in de 3e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie.

Thomas Kuijer die een super seizoen doormaakt bleef ook nu weer ongeslagen, Bahram Gerami boekte twee zeges en nota bene invaller Richard Roossien die uitkomt in het derde team van ttv Midstars en speelt in de noordelijke tweede divisie wist ook twee partijen te winnen! Een mooi verjaardagscadeau voor de supersub die zaterdag zijn 48ste verjaardag vierde.

Thomas Kuijer (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - De Veluwe 8 november 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (20 oktober 2014)