Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep Stars blijft zoeken naar eerste overwinning

Op zaterdag 16 maart stond voor de Klimaatgroep Stars de thuiswedstrijd tegen Entac 1 uit Enschede op het programma. Door afwezigheid van Patrick Roordink en een blessure van Marijn van Aalst moest het team een beroep doen op “good old” Gert Stulp. Hij speelde deze wedstrijd samen met Anne Vlieg en Thomas Kuijer.

Gert vocht hard in zijn partijen en wist twee van de drie tegenstanders tot vijf games te dwingen. Helaas moest hij in het slot van beide partijen steeds zijn meerdere erkennen in de tegenstanders en bleef hij zonder overwinning. Thomas kende een stroeve start in zijn openingspartij, maar wist zijn laatste partij van de avond nog wel in winst om te zetten. Anne wist twee van de drie enkelpartijen te winnen en moest alleen zijn meerdere erkennen in Thijs Smit. De dubbel gespeeld door Thomas en Anne was erg spannend en ging over vijf games. In de vijfde game bleken Thomas en Anne de sterkste te zijn en wisten deze te winnen met 12-10. Hierdoor werd het een 6-4 nederlaag voor het team van de Klimaatgroep Stars en staat het team nog steeds op de zesde plaats. Het team heeft nog een aantal goede resultaten in de tweede helft van de competitie nodig om zich veilig te spelen.

De volgende wedstrijd van het team is op zaterdag 23 maart in Assen tegen Assen 1 en deze wedstrijd begint om 14.00 uur. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 30 maart om 18.00 uur tegen SKF 2.

Middelstum TV was bij deze wedstrijd aanwezig en maakte een videoverslag van deze wedstrijd

Bron: TTV Midstars (19 maart 2013) foto: Gerard van Dijken