Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Alleen wonder kan Klimaatgroep Stars nog redden

Klimaatgroep Stars 1 lijdt een gevoelige nederlaag in laatste thuiswedstrijd.

Op zaterdag 13 april stond voor het team van Klimaatgroep Stars de cruciale wedstrijd van de voorjaarscompetitie in de eigen hal tegen Tafeltennis Zwolle 2 op het programma. Voor aanvang van de wedstrijd was het verschil op de ranglijst twee punten in het voordeel van de bezoekers. Om degradatie te voorkomen was een overwinning noodzakelijk.

Voor Klimaatgroep Stars speelden deze avond Thomas Kuijer, Anne Vlieg en Patrick Roordink. In de openingspartij van Thomas tegen R. Diele werd gelijk duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden. Deze partij ging in vijf games nipt met 13-11 verloren voor Thomas. Helaas wist hij in het verdere verloop van de wedstrijd hier geen overwinning in zijn enkelpartijen aan toe te voegen. Ook Anne had het moeilijk in zijn eerste partij en wist deze met 14-12 in de vijfde game te winnen. Ook zijn laatste enkelpartij ging gewonnen, maar helaas verloor hij nipt van R. Diele. Patrick wist hier geen overwinning in zijn enkels aan toe te voegen. Thomas en Anne wisten nog wel de dubbel te winnen, zodat het uiteindelijk een 7-3 nederlaag werd voor het team van Klimaatgroep Stars. Hierdoor staat het team nu op de zesde plaats en is de achterstand op Tafeltennis Zwolle opgelopen tot zes punten.

Alleen een wonder kan nog zorgen dat het team ook komend najaar in de landelijke 3e divisie speelt. De laatste wedstrijd van het team is op zaterdag 20 april in Enschede tegen Entac 1. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Bron: TTV Midstars (16 april 2013) Foto: Archief