Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Klimaatgroep°Stars 1 eenvoudig langs gehavend De Toekomst

Er viel voor Klimaatgroep°Stars 1 niet veel eer te behalen in de thuiswedstrijd tegen De Toekomst uit Lochem. De gasten verschenen zwaar gehavend aan de start. Alleen 1e team spelers Tim Sinninghe stond opgesteld samen met invaller Bosch. Dit betekende dat de mannen uit Lochem niet eens in staat bleken om een volledig en volwaardig team van drie spelers op te stellen. Klimaatgroep Stars dat vorige week het kampioenschap van de landelijke 2e divisie in Groningen wist veilig te stellen werkte de ontmoeting met De Toekomst in twee uurtjes af.

Colin Rengers speler Klimaatgroep°Stars 1.

Tim Sinninghe wist Teun Bosveld en Henk Jan Wils nog een game af handig te maken. Colin Rengers het grootste talent van Klimaatgroep Stars die dit seizoen een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt liet geen spaan heel van zijn tegenstanders.

Laatste competitie en thuiswedstrijd van dit seizoen Klimaatgroep°Stars - TTV Hilversum zaterdag 19 april 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.


Offday kopman Jan Thews wordt Klimaatgroep°Stars 2 bijna fataal

Jan Thews de kopman van Klimaatgroep°Stars 2 kwam afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Tafeltennis Zwolle niet op gang. Tegen Remco Diele en Marcel Kraa beet Thews diep in het stof ook het dubbelspel aan de zijde van Thomas Kuijer wisten de Middelstumers niet te verzilveren. Doordat de talenten Thomas Kuijer en Kevin Baron allebei twee partijen wisten te winnen bleef de opgelopen schade beperkt (5-5).

Jan Thews spelers Klimaatgroep°Stars 2

Doordat titelconcurrent De Veluwe belangrijke punten liet liggen in Assen (6-4) had Klimaatgroep°Stars 2 afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Tafeltennis Zwolle een unieke kans om één wedstrijd voor het einde van de competitie uit te lopen op concurrent De Veluwe. Dit gebeurde niet. Jan Thews leverde in zijn eerste partij van de avond tegen Marcel Kraa zijn 100% score in. Remco Diele deed dat nog eens dunnetjes over door Thews in de vijfde partij van de avond nog een keer fors het nakijken te geven (0-3).

Kevin Baron en Thomas Kuijer weerden zich knap. Vooral de overwinning van Kevin Baron op Remco Diele sprong in het oog (12-10 in de vijfde beslissende game) en de winst van Thomas Kuijer op Tiele (3-1). Door deze 5-5 uitslag staat Klimaatgroep°Stars 2 exact gelijk met De Veluwe, 55 punten uit 9 gespeelde wedstrijden, en wordt de competitie en het kampioenschap volgende week beslist in de laatste wedstrijd van het seizoen zaterdag 19 april a.s. thuis tegen Assen (aanvang 18.00 uur)


Disnierats uit Hoorn grijpt titel in Middelstum

De dames van Klimaatgroep°Stars hadden afgelopen zaterdag helemaal niets in te brengen tegen de dames van Disnierats uit Hoorn. De dames uit Hoorn konden na twee partijen de champagne flessen ontkurken om het kampioenschap en de promotie naar de 1e divisie van de landlelijke damescompetitie te vieren.

 Linda van der Veen speelster Klimaatgroep°Stars Dames.

Eline Gras bood nog een beetje weerstand door in de negende partij van de avond een vijfde game af te dwingen tegen Nicole van der Ark.

Laatste competitie en thuiswedstrijd van dit seizoen Dames Klimaatgroep°Stars - VVV (Leidschendam) zaterdag 19 april 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur

Bron: TTV Midstars (15 april 2014) foto © Ivo Lint TTV Midstars