Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars 2e op de ranglijst na zege in Zwolle

Zaterdag 9 maart stond voor de dames van Midstars de uitwedstrijd in Zwolle tegen Tafeltennis Zwolle 2 op het programma. Na drie gespeelde wedstrijden was het Midstars dat een puntje meer had behaald dan de tegenstander. Het beloofde dus een spannende en belangrijke wedstrijd te worden.

Midstars trad aan met Lianda Bakker, Linda van der Veen en Saskia de Jong. Ook ditmaal lukte het Linda om ongeslagen te blijven en in haar drie enkelpartijen moest ze slechts één game afstaan. Saskia wist twee van de drie enkelpartijen te winnen en Lianda wist hier nog een overwinning aan toe te voegen. De spannendste partij van de dag was ongetwijfeld de dubbel die voor Midstars gespeeld werd door Linda en Lianda. Deze partij ging over de volle vijf games en werd uiteindelijk in de vijfde game met 11-6 door de dames van Midstars gewonnen. Hierdoor werd het een ruime 7-3 overwinning. Door dit resultaat stijgt het team een plaatsje op de ranglijst en bezet nu de gedeelde tweede plaats met drie punten achterstand op de koploper.

Op 16 maart speelt het team de volgende wedstrijd tegen koploper Traiectum 1 uit Utrecht. Het betreft dan een thuiswedstrijd voor de dames en deze begint dan om 18.00 uur in de sporthal aan de Coendersweg 15a.

Bron & foto: TTV Midstars (14 maart 2013)