Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars maken het FVT 2 moeilijk

Op zaterdag 9 februari speelden de dames van Midstars de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen kampioenskandidaat FVT 2 uit Rotterdam. Het betrof hier de inhaalwedstrijd van twee weken geleden. Toen moesten de spelers uit Rotterdam afzeggen vanwege de winterse omstandigheden.

Voor Midstars stonden vandaag Lianda Bakker, Saskia de Jong en Linda van der Veen. Ook vandaag bleek het spel van Linda weer teveel voor de gasten. Ze moest in haar enkelpartijen slechts één game afstaan. De verassing van de dag was de winst van Saskia tegen Bodil Tabak. Met uitstekend spel wist ze de wedstrijd in drie games te winnen. Lianda bleef deze avond helaas zonder overwinning en met Linda verloor ze de dubbel nipt in vijf spannende games. Hierdoor werd de einduitslag in de wedstrijd 6-4 in het voordeel van de gasten uit Rotterdam. Door dit resultaat staat het team van Midstars na twee speelronden op de vijfde plaats.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 16 februari in de eigen sporthal tegen Tempo-Team 1 uit Amsterdam. Deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (13 februari 2013)