Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars verliezen van DTV '84 uit Dalfsen

De dames van Midstars speelden hun voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen op zaterdag 30 maart tegen DTV 84 2 uit Dalfsen. Het verschil op de ranglijst was voorafgaande aan de wedstrijd negen punten in het voordeel van de bezoekers. Het beloofde dus een lastige middag te gaan worden voor Linda van der Veen, Saskia de Jong en Yvette Gombert.

De openingspartij kende gelijk een verrassende uitslag. Linda leed haar eerste nederlaag in de dames competitie tegen Nadine Zwakenberg. Gelukkig wist ze zich in de volgende enkelpartijen te herstellen en deze wel winnend af te sluiten. Saskia en Yvette hadden het lastig en wisten de enkelpartijen niet te winnen. Al waren beiden er een keer erg dicht bij. Linda en Yvette speelden een uitstekende dubbel en wisten deze overtuigend in drie games te winnen. Hierdoor werd het uiteindelijk een 7-3 nederlaag voor het team. Door dit resultaat staat het team nu op de vijfde plaats.

De volgende wedstrijd van het team is op zaterdag 6 april in Amsterdam tegen Tempo-Team 1. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen wordt een week later gespeeld tegen Tafeltennis Zwolle 2 en deze wedstrijd begint dan om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (4 april 2013)