Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars hebben het lastig in de thuiswedstrijd tegen DTV’84 2

Zaterdag 3 november stond voor de dames van Midstars de voorlaatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Het ging hierbij om de thuiswedstrijd tegen DTV’84 2 uit Dalfsen. Voor Midstars speelden in deze wedstrijd Yvette Gombert, Linda van der Veen en Sharina Hut.

Linda wist ook in deze wedstrijd haar ongeslagen status te behouden en moest in haar enkelpartijen slechts één game afstaan. Yvette en Sharina lieten beiden bij vlagen goed tafeltennis zien, maar moesten het op de beslissende momenten in de games toch net afleggen tegen de meer ervaren speelsters van de tegenstander. In de dubbel die werd gespeeld door Linda en Yvette begon het Midstars duo sterk en wist de eerste twee games te winnen. Hierna kreeg de tegenstander echter meer grip op het spel en zo ging ook deze wedstrijd verloren. Door de 7-3 nederlaag staat het team nu na zeven gespeelde wedstrijden op de gedeelde vierde plaats.

De volgende wedstrijd voor het team is komende zaterdag 10 november in de eigen zaal tegen koploper US 3 uit Amsterdam. Deze wedstrijd begint dan om 18.00 uur.

Bron en foto: TTV Midstars (6 november 2012)