Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Dames Midstars leiden nederlaag in Klazienaveen tegen DTK’70 1

Op zaterdag 27 oktober jongstleden stond voor de dames van Midstars alweer de zesde wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Het betrof hier een uitwedstrijd naar Klazienaveen tegen DTK’70 1. Voor aanvang van de wedstrijd had het team van Midstars een voorsprong van vijf punten op de tegenstander.

Deze keer moesten Saskia de Jong, Yvette Gombert en Anine Stegeman het echter wel opnemen tegen drie tegenstanders, waar dit in de thuiswedstrijd slechts twee waren. Saskia en Anine wisten beiden één wedstrijd te winnen van Astrid Fictorie, maar moesten hun meerdere erkennen in Aniek Fictorie en Sonja Pol. Yvette bleef deze middag helaas zonder overwinning. Doordat het team de dubbel ook niet winnend wist af te sluiten, werd het een ruime 8-2 nederlaag. Door dit resultaat staat het team nu op de vierde plaats en moet het DTK’70 1 nu één punt voor laten gaan.

De volgende wedstrijd van de dames is op zaterdag 3 november in de eigen sporthal tegen DTV’84 2 uit Dalfsen. Deze wedstrijd begint dan om 18.00 uur en wordt gelijktijdig gespeeld met de wedstrijden van de senioren van Midstars 1 en 2.

Bron: TTV Midstars (31 oktober 2012) Foto: Archief