Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Klimaatgroep°Stars wint knap van GTTC Groesbeek (6-4)

Op zaterdag 25 oktober jl. speelde het damesteam van Klimaatgroep°Stars als enige team een thuiswedstrijd. De heren hadden namelijk de week daarvoor al gespeeld, waardoor het erg stil was in de zaal. Linda van der Veen, Yvette Gombert en Eline Gras lieten zich daardoor echter niet weerhouden en wilden zoveel mogelijk punten pakken tegen GTTC Groesbeek.

Yvette begon met een spannende vijfsetter die ze gelukkig won met 9-11. In haar andere twee partijen wist ze het de tegenstander wel heel moeilijk te maken, maar net niet moeilijk genoeg. Linda begon ook haar avond met een spannende vijfsetter. Dit punt ging helaas naar de tegenstander toe. Haar volgende wedstrijd (wederom een vijfsetter) won ze gelukkig wel en de laatste wedstrijd pakte ze met 3-0.

Eline Gras Klimaatgroep°Stars ((foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Eline trok haar eerste twee wedstrijden met 3-0 naar zich toe, maar moest in haar derde wedstrijd het punt aan de tegenstander afstaan. Yvette en Eline wisten nog een extra punt te pakken door de dubbel met 3-0 te winnen. De eindstand kwam daarmee op een prachtige 6-4.

Bron: TTV Midstars (30 oktober 2014)