Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Geen stunt van dames Midstars in Rotterdam

Voor de dames van Midstars stond op zaterdag 23 maart de verre uitwedstrijd in Rotterdam tegen de nummer twee van de ranglijst FVT 2 op het programma. Door omstandigheden was het team echter genoodzaakt om het in deze wedstrijd met slechts twee spelers op te nemen tegen de tegenstander. De twee speelsters die voor het team de strijd aangingen waren Saskia de Jong en Yvette Gombert.

Yvette begon goed in haar partij tegen Sylvia Straathof en wist deze sterke tegenstander tot vier games te dwingen. In haar overige twee enkelpartijen wist ze geen game meer binnen te halen. Saskia begon ook sterk in haar eerste wedstrijd en wist de tegenstander tot vijf games te dwingen. Deze vijfde game verloor ze echter nipt met 11-9. In haar laatste wedstrijd wist ze nog een game te winnen, maar een overwinning zat er dit keer niet in. Doordat de dames ook de dubbel verloren werd het een 10-0 nederlaag. Door dit resultaat staat het team op dit moment op de gedeelde vierde plaats.

Aanstaande zaterdag 30 maart speelt het team in de eigen sporthal tegen de nummer drie DTV 84 2 uit Dalfsen. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (29 maart 2013)