Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars verliezen nipt in Dalfsen

Op zaterdag 2 februari stond voor de Dames van Midstars de uitwedstrijd in Dalfsen tegen DTV ’84 2 op het programma. Doordat de tegenstander van vorige week uit Rotterdam de wedstrijd moest afzeggen vanwege de weersomstandigheden was dit de eerste wedstrijd van de Dames van Midstars in het nieuwe seizoen.

Het team komt wederom uit in de landelijke 3e divisie. Deze wedstrijd werd gespeeld door Linda van der Veen, Yvette Gombert en Sharina Hut. Linda speelde net als afgelopen seizoen sterk, maar had het in twee wedstrijden wel lastig. Ze wist ongeslagen te blijven en haar drie enkelpartijen te winnen. Yvette en Sharina speelden goed, maar moesten in de drie tegenstanders hun meerdere erkennen. De dubbel werd ditmaal gespeeld door Linda en Yvette. Het Midstars duo speelde sterk en wist deze partij in vier games in winst om te zetten. Hierdoor werd het uiteindelijk een 6-4 nederlaag voor de dames. Het team staat na twee competitieronden op de vijfde plaats, maar heeft zelf nog maar één wedstrijd gespeeld.

Komende zaterdag speelt het team de in te halen thuiswedstrijd tegen FVT 2 uit Rotterdam. Deze wedstrijd begint dan om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (5 februari 2013)