Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars onderuit tegen koploper Traiectum

Zaterdag 16 maart stond voor de dames van Midstars de thuiswedstrijd tegen koploper Traiectum 1 uit Utrecht op het programma. Voor aanvang van de wedstrijd was het verschil tussen beide teams 3 punten in het voordeel van de bezoekers.

Voor Midstars stonden deze avond Lianda Bakker, Anine Stegeman en Yvette Gombert aan de tafel. In een goed gevulde sporthal aan de Coendersweg 15a kende Midstars een moeilijke start. De eerste zeven wedstrijden van de partij werden allemaal verloren. Hierna was het Anine die het eerste punt voor de thuisploeg op het scorebord wist te brengen. Ze wist haar partij tegen Ilse van der Mark te winnen. Lianda en Yvette bleven deze avond helaas zonder overwinning en samen wisten ze ook de dubbel niet in winst om te zetten. Hierdoor werd het een ruime nederlaag voor de dames van 9-1 en doen de bezoekers uit Utrecht goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Op dit moment staan de dames van Midstars op de gedeelde derde plaats.

De volgende wedstrijd van het team is op zaterdag 23 maart in Rotterdam tegen FVT 2. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 30 maart tegen DTV 84 2 uit Dalfsen en deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (20 maart 2013)