Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep°Stars dwingt gelijkspel af tegen Tempo Team

Klimaatgroep°Stars speelde afgelopen zaterdag (26 oktober red) een uitstekende wedstrijd tegen Tempo Team uit Amsterdam en keerde met 5 wedstrijdpunten huiswaarts. De feestvreugde had nog een behoorlijk stuk groter kunnen zijn als Jan Tammenga en Stellan Smid hun laatste enkelspelpartijen in winst hadden weten om te zetten.

Het beste nieuws wat vanuit Amsterdam tot Middelstum kwam was dat het Klimaatgroep°Stars eindelijk een keer lukte om een dubbelspelpartij te winnen. De juiste chemie tussen Jan Tammenga en Stellan Smid was een lange tijd zoek. Coach Gert Stulp probeerde de combinatie Tammenga Rengers een keer uit maar ook dit bood geen soelaas. Afgelopen zaterdag tegen Tempo Team in Amsterdam was het wel raak. Tammenga en Smid boekte een knappe 3-0 zege tegen de dubbelcombinatie Walbrecht en Scott. Al was het in de 3e game nog even billenknijpen toen een 10-6 voorsprong in de game werd ingeleverd en de Amsterdammers de stand gelijktrokken (10-10). In de verlenging van de game toonde de mannen van Klimaatgroep°Stars strijd en veerkracht en werd deze belangrijke game en ook de partij in winst omgezet (14-12).

Stellan Smid had in Amsterdam een belangrijk aandeel in het 5-5 gelijke spel. Na overwinningen op Walbrecht, Faraj en het belangrijke punt in het dubbelspel verloor Smid nipt in zijn slotpartij van de dag tegen John Scott. Het was in deze partij de routine van één van de oudste spelers tegen de jongste speler van deze competitie dat net de doorslag gaf in de verlenging van de eerste (12-10) en derde game (12-10).

Jan Tammenga die last had van de omstandigheden, “op één of andere manier lukt het mij niet om goed te serveren in deze zaal”, kon het in zijn laatste optreden net niet redden tegen Chris Walbrecht waardoor Klimaatgroep°Stars een 3-5 tussenstand in het voordeel van de Middelstumers toch nog moesten prijsgeven in de laatste twee partijen van deze wedstrijd.
 

Eestvolgende thuiswedstrijd van Klimaatgroep°Stars in Middelstum is op zaterdag 2 november 2013 om 15.00 uur tegen JCV uit Vught

Bron: TTV Midstars (29 oktober 2013) Foto: Jannes Klaassen