Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep°Stars veel te sterk voor Bijmaat

De zegetocht van Klimaatgroep°Stars in de 2e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie gaat onverdroten door. Henk Jan Wils, Colin Rengers en Teun Bosveld stonden afgelopen zaterdag in de startblokken in de thuiswedstrijd tegen Bijmaat uit Huizen. In de uitwedstrijd tegen Bijmaat op zaterdag 01 februari jongstleden wist Klimaatgroep°Stars een gladde 10-0 overwinning te boeken deze keer bleef te teller staan op 9-1 in het voordeel van de Middelstumers.

Teun Bosveld (foto © Ivo Lint TTV Midstars)

Colin Rengers liep wat averij op in de vijfde partij van de avond door in vier games te verliezen van Joris Gieskens. Teun Bosveld liet een game liggen in zijn slotpartij tegen Peter Marijn en in het dubbelspel aan de zijde van Henk Jan Wils mochten de Huizenaren nog een game op hun conto bijschrijven. Maar daarna was de koek ook helemaal op voor de gasten uit Huizen en noteerden de mannen van coach Gert Stulp alleen nog overwinningen in straits sets (3-0).

Met deze zege blijft het keurkorps van hoofdsponsor Klimaatgroep°holland ongeslagen en het gat met de achtervolgers Hilversum en GTTC Groningen neemt met de week toe. Bijna 20 punten ligt Klimaatgroep°Stars nu los en met nog vier wedstrijden voor de boeg begint er met rassé schreden iets moois te ontstaan in Middelstum!

Van deze wedstrijd zijn videobeelden gemaakt door Middelstum TV   

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - De Toekomst zaterdag 12 april 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur

Bron: TTV Midstars (24 maart 2014) Foto: © Ivo Lint TTV Midstars