Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep°Stars haalt in eigen huis fors uit tegen Zwolle (9-1)

Klimaatgroep°Stars kwam afgelopen zaterdag 20 september jl. geen moment in de problemen in de tweede competitieronde van de landelijke 1e divisie. In eigen huis werd tafeltennis Zwolle met 9-1 aan de kant gezet. Al kwamen de mannen uit Middelstum wat stroef uit de startblokken.

Colin Rengers (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Teun Bosveld, die vorige week tegen Disnierats uit Hoorn op de reservebank moest plaatsnemen, mocht nu zijn opwachting maken in het keurkorps van coach Gert Stulp. Bosveld dolf direct het onderspit in de eerste partij van de avond tegen routinee Remco Diele, een gladde 3-0 nederlaag was het resultaat. Na dit misstapje werd door Klimaatgroep°Stars direct orde op zaken gesteld en kreeg alleen Henk Jan Wils het nog lastig in de vijfde partij van de avond. Het was weer Diele die tegengas bood. Maar in de allesbeslissende vijfde game had Wils op matchpoint het geluk van de wereld door de bal op de kant van de tafel te serveren waardoor Diele bij voorbaat kansloos was (16-14).

Colin Rengers het grote talent van Klimaatgroep°Stars bleef net als vorige week ongeslagen en heeft nu zes van zijn zes individueel gespeelde partijen gewonnen. Volgende week volgt de vuurproef als Klimaatgroep°Stars aantreedt in Veenendaal tegen SKF. De Veenendalers zijn kampioenskandidaat met oud Nederlands kampioen Henk van Spanje in de gelederen en dan zullen de Middelstumers uit een ander vaatje moeten tappen om de koppositie in de 1e divisie te verdedigen!

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - Scylla (Leiden) zaterdag 4 oktober 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur.


Klimaatgroep°Stars 2 blijft ook in tweede competitieronde ongeslagen (8-2)

Naast de uitstekende prestaties van het vlaggenschip van Klimaatgroep°Stars doen ook de reserves van de Middelstumers het ronduit goed. Het tweede team van Klimaatgroep°Stars boekte afgelopen zaterdag 20 september jl. een verdienstelijke 8-2 overwinning op opponent Tempo Team uit Amsterdam.

Bahram Gerami (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Thomas Kuijer en Jan Thews, de Luxemburger in dienst van de Middelstumers, boekten allebei een puntgave hattrick. Bahram Gerami oud speler van de Middelstumers is terug op het oude nest en wist bij zijn comeback twee uitstekende overwinningen toe te voegen aan het eindresultaat waardoor Klimaatgroep°Stars 2 de koppositie pakt in de landelijke 3e divisie.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - Blauw Wit (Almelo) zaterdag 4 oktober 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur.


Dames Klimaatgroep°Stars laten de punten aan Hilversum (0-10)

De dames van Klimaatgroep°Stars gaan een lastig seizoen tegemoet. De tegenstand in de tweede landelijke divisie is te groot. In Middelstum tegen Hilversum werd dat al snel duidelijk. Al lukte het Linda van der Veen bijna om van Angelique van den Bosch te winnen (13-11 nederlaag in de verlenging van de beslissende vijfde game).

Yvette Gombert (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - Trias (Twello) zaterdag 4 oktober 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (21 september 2014)