Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Tafeltennistalenten STTG verlengen en tekenen nieuwe overeenkomst

Naast contractverlenging van Thomas Kuijer en Colin Rengers mogen wij als bestuurders van de stichting Talentontwikkeling Toptafeltennis Groningen Robert Jansen, Pim van Schaik en Yvette Gombert verwelkomen.

Thomas Kuijer speelt bij TTV Midstars in de landelijke 3e divisie en probeert zijn talent verder te ontwikkeling en de aansluiting te vinden met de spelers van het 1e team (Klimaatgroep°Stars 1 uitkomend in de 1e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie). Colin Rengers speelt in het 1e team van Klimaatgroep°Stars en wil zich op dit niveau verder doorontwikkelen. Yvette Gombert speelt in het 1e damesteam van Klimaatgroep°Stars in de landelijke 2e divisie en wil ervaren wat 5 extra trainingen in de week plus professionele begeleiding kan betekenen voor haar ontwikkeling.

Foto Talenten STTG seizoen 2014-2015 vlnr Anne Vlieg (trainer coach), Pim van Schaik, Yvette Gombert,

Shuan Men, Thomas Kuijer, Robert Jansen en Colin Rengers ((foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Robert Jansen en Pim van Schaik zijn nieuw aan boord. Robert en Pim spelen in de landelijk A competitie, het hoogste niveau bij de jeugd in Nederland, in het 1e jeugdteam van tafeltennisvereniging Emmen en proberen naast de reguliere trainingen bij hun club extra uren te maken namens STTG om zo hun talent verder door te ontwikkelen. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hoofdsponsor van STTG Klimaatgroep°Holland specialist op het gebied van klimaatbeheerinstallaties met vestigingen in Groningen en Cuijk. (www.klimaatgroepholland.nl)

Bron: TTV Midstars en STTG (3 oktober 2014)