Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Richard Roossien winnaar OTC verteranentoernooi in Middelstum

Het was afgelopen zondag een gezellige boel in Middelstum waar door de plaatselijke tafeltennisclub Midstars het OTC veteranentoernooi werd georganiseerd. Het was alweer het zesde jaargang dat de club de deuren opende voor de ‘oudjes’. Men kwam letterlijk van heinde en verre.

Beb afkomstig uit Breda had met haar man een tent opgezet bij de plaatselijke camping. Terwijl manlief in het clubhuis van Midstars boeken zat te lezen sloeg Beb menig tegenstander van tafel. Nota bene John Kiele was ’s ochtends vanuit Rotterdam (!) al om 07.00 uur in de auto gestapt om nog tijdig in de kop van Groningen, Middelstum, te arriveren. In de hoogste klasse werd een nek aan nek strijd gestreden tussen Richard Roossien (ttv Midstars), Gert Storteboom (ttv Argus) en Jan van Rooijen (ttv Tornado’74). De mannen gaven elkaar geen duimbreed maar Richard Roossien mocht zich nadat de rook was opgetrokken laten kronen tot toernooiwinnaar. Knap dat Jan van Rooijen als speler uit de tweede klasse van de afdeling zich zo goed staande wist te houden tegen spelers uit de noordelijke divisies!

In de tweede groep streek Linda van der Veen (ttv Batswingers) met de eer door in deze finale poule met vier heren aan haar zijde al deze mannen aan de zegekar te binden. Jan Boerma werd hier tweede (ttv Midstars) en Erwin Heijnen (ttv Rotak) wist het brons te bemachtigen.

In de derde groep bleef Dick Verweij (ttv Detac) ongeslagen en pakte Arnold Delhaas (ttv Midstars) de tweede prijs voor de sympathieke uit Irak afkomstige deelnemer Nijas Yannus Abdulhassan (ttv Drachten). De dag verliep ordentelijk door de uitstekende toernooileiding die in vertrouwde handen was van de wedstrijdsecretaris van Midstars Johan de Hek. Een grote bijdrage aan de gezelligheid leverden de uitstekende gastheren in de kantine van de club Gert Stulp en Herbert Luit. Dus op naar volgend jaar de zevende editie van het OTC veteranentoernooi in Middelstum (voor de kenners altijd op de laatste zondag van augustus).

Uitslagen:

Hoofdgroep 

1 Richard Roossien (ttv Midstars)

2 Gert Storteboom (ttv Argus)

3 Jan van Rooijen (ttv Tornado’74)

Middengroep

1. Linda van der Veen (ttv Batswingers)

2. Jan Boerma (ttv Midstars)

3. Erwijn Heijnen (ttv Rotak)

3e, 4e en 5e klasse

1. Dick Verweij (ttv Detac)

2. Arnold Delhaas (ttv Midstars)

3. Nijas Yannus (ttv Drachten)

Bron: TTV Midstars (3 september 2014) Foto's: Archief