Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Prima week voor teams TTV Midstars

Reeds eerder deze week viel het verslag te lezen van de hoofdmacht van tafeltennisvereniging Midstars (7-3 winst op Bergum). Ook de overige teams kwamen in actie tijdens hun wedstrijden met prima resultaten. Lees hieronder per team een kort verslag.

Het team van Midstars 2 moest het op vrijdag opnemen tegen ttv Anja 1 in Twijzelerheide. Voor Midstars streden deze avond Wadse Temme, Richard Roossien en Peter de Hek. Grote man bij Midstars was Wadse deze avond die ongeslagen wist te blijven. Richard wist twee enkelpartijen te winnen en Peter was één keer de sterkste. Wadse en Richard wisten samen ook de dubbel te winnen, zodat het team met een 7-3 overwinning op zak de sporthal verliet. Door dit resultaat staat het team nu op de tweede plaats.


Midstars 3 mocht het in de eigen sporthal opnemen tegen De Finster 1 uit Finsterwolde. Het team stond aan de start met Hans Stulp, Gert Jan Huiskes en Joop Bakker. Joop had het deze avond moeilijk tegen het materiaal van de tegenstander. Hij wist deze avond slechts één enkelpartij te winnen. Wel wist hij samen met Gert Jan ook nog de dubbel te winnen. Gert Jan en Hans bleven ongeslagen en door de 8-2 overwinning heeft het team een voorsprong op de nummer twee in de competitie van vijf punten.


Midstars 4 had op maandagavond een lastige wedstrijd in Roden tegen Rotak 2. Voor Midstars speelden Dennis Funcke, Bart Smith en Jonathan van Loon. Dennis wist twee partijen naar zich toe te trekken en Bart was in één partij de sterkste. Jonathan bleef helaas zonder overwinning en ook de dubbel ging naar de tegenstander. Door de 7-3 overwinning is het voor het team zaak om vol de strijd aan te gaan tegen degradatie. Op moment van schrijven staat het team op de vijfde plaats.
 

WTTC 3 uit Winschoten was in Middelstum op vrijdagavond de tegenstander van Midstars 5. Midstars ging de strijd aan met Ronald Gombert, Anine Stegeman en Luuk Kamphuis. Na een stroeve start wisten alle drie de spelers toch twee enkelpartijen te winnen. Ronald en Luuk verloren samen helaas nipt de dubbel in vijf games, waardoor de eindstand een 6-4 overwinning werd. Door dit resultaat staat het team één punt voor op de nummer twee en deze tegenstander is komende vrijdag te gast in de sporthal in Middelstum.


Midstars 6 moest op dinsdag afreizen richting Finsterwolde om het op te nemen tegen de Finster 4. Piet Bergsma, Rob Andringa en Hans Maarse moesten het deze avond voor Midstars doen. Rob en Hans wisten beiden één enkelpartij te winnen. Piet wist echter knap ongeslagen te blijven in zijn enkelpartijen. Piet en Rob verloren helaas wel de dubbel, zodat de eindstand 5-5 werd. Door dit resultaat staat het team op de gedeelde eerste plaats met twee andere teams en slechts drie punten voorsprong op de nummer laatst.


Voor Midstars 7 moest het allemaal op vrijdagavond in de thuiswedstrijd gebeuren tegen de Finster 3 uit Finsterwolde. Gerard van Dijken, Wim Gombert en Youri Kobes stonden voor Midstars aan de tafel. Gerard wist ongeslagen te blijven en Wim bleef zonder overwinning. Youri verraste deze avond echter vriend en vijand door twee enkelpartijen te winnen. Na de overgang vanuit de jeugd naar de senioren mag dit een erg knap resultaat worden genoemd. De dubbel ging verloren, zodat de eindstand 5-5 werd. Hierdoor staat het team op de gedeelde tweede plaats.

Jeugd

De jeugd van Midstars 1 moest op zaterdag naar Assen reizen om het op te nemen tegen Assen 4. Lex Venema wist ongeslagen te blijven, maar na vorig jaar een klasse hoger te hebben gespeeld mag van hem resultaat worden verwacht. Sacha de Wind en Yvette Gombert waren de andere twee spelers die voor Midstars in de baan kwamen. Zij speelden vorig jaar een klasse lager en hebben het dus lastig in deze klasse. Sacha wist echter knap twee partijen te winnen. Helaas bleef Yvette zonder overwinning en ging ook de dubbel verloren. Door het 5-5 gelijkspel staat het team op de vierde plaats.


De jeugd van Midstars 2 doet het dit jaar goed in het tweede seizoen in de vijfde klasse. Deze zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Argus 4 uit Harkstede op het programma. Sem Keurentjes wist een hattrick te scoren en alle drie de enkelpartijen te winnen. Sanne Buikema en Jasper Steringa wisten elk twee enkelpartijen te winnen. Ook de dubbel werd een prooi voor Sem en Sanne, zodat het uiteindelijk 8-2 werd. Door dit resultaat staat het team op een mooie eerste plaats met vier punten voorsprong op de nummer twee.

Bron: TTV Midstars (07-10-2011)