Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Prima resultaten voor MGV tijdens regiowedstrijden

Zaterdag 26 januari 2013 zijn er regiowedstrijden in Uithuizen gehouden. MGV heeft daar uitstekende resultaten laten zien en er zijn medailles gehaald.

Een gouden plak was voor: Noortje Ham, Janaika Zijlema, Suzanne Zinger, Sascha Zijlstra, Sanne Norden, Jelien Piepers, Jasmijn Wierenga, Rebekka van der Laan en Aletta Bijsterveld. Zilver was in de macht gesleept door: Marjolein Moeken, Meike Ruyter, Alisha Ammeraal, Vera Kramer, Sanne Marijn Meerveld, Devi Noorderbrug en Salomé Bosch. Brons was ook behaald en wel door: Annemee vd Wal, Yvonne Wendelaar en Elise Vast. Ook de rest van de deelnemers heeft het uitstekend gedaan!

Zaterdag 2 februari 2013 zijn de bondswedstrijden gehouden in Uithuizen voor onze meiden uit de 4e divisie. Dit zijn Rebekka vd Laan, Jasmijn Wierenga en Suzanne Zinger. Zowel Jasmijn als Rebekka hadden een 4e plek op sprong, allebei behaalden ze een 10,700. Ze zijn allebei 12e geworden, Jasmijn dit jaar gepromoveerd in jeugd 7, Rebekka in junior 6. Suzanne behaalde een 19e plaats, de concurrentie lag daar erg hoog. Ze deed mee in de nieuwe oefenstof en dat is altijd even afwachten. Deze meiden kunnen op 20 april zich nog een keer laten zien in Ter Apel.

Bron: Iris Wierenga (MGV) (3 februari 2013) Foto's: Archief