Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij de v.v. Middelstum

Gisteren (24 oktober red) is een van de voorronden van de Nederlandse Techniek Kampioenschappen voor de jeugd op het sportcomplex van de v.v. Middelstum een fantastisch succes en evenement geworden. Ruim 40 kinderen, waarvan 26 van de vereniging zelf, deden mee aan deze happening.

Onder de zeer bekwame leiding en training van oud profs als Gerard Zeeman, Bob Mulder en Jan Medema werd er de gehele dag fanatiek op de techniek geoefend. En ondanks de soms wel hele moeilijke oefeningen en passeerbewegingen deden alle kinderen overal tot het einde zeer enthousiast mee (zonder enige wanklank), wat een geweldige prestatie van de jeugd is.

Alle spelers verdienden daarbij nog een mooi shirt, een voetbal, een medaille en diploma. Daarnaast was er voor de besten van elke leeftijdsgroep nog een extra prijs in de vorm van een vervolg zondag te Papendal, waar de echte prijzen te verdienen vallen.

Bij de 2 oudste leeftijdsgroepen was de winst voor onze clubleden Minke Lalkens en Julian Mulder. Dit is natuurlijk een grote felicitatie waard en we wensen ze daarnaast natuurlijk veel succes en plezier zondag bij de finale van de NTK. Verder moeten we natuurlijk even speciaal dank zeggen aan de mensen, die dit mogelijk maakten. In de eerste plaats de sponsor Supermarkt Tuitman, die de goede catering mogelijk heeft gemaakt. Daarnaast natuurlijk de kantinecommissie, die zorgde dat alles piek fijn in orde was (Myco zijn soep was weer geweldig). En ook de handjes van de juryleden Jan Mark, Albert, Jan-Jaap en Jan waren natuurlijk zeer welkom.

De organisatie olv Gerard Zeeman was dan ook zeer tevreden over de gastvrijheid van de club en wilde volgend jaar weer zeer graag terugkomen. Ook het weer werkte natuurlijk perfect ('s nachts regen om het zand van de gemeente weg te spoelen en overdag droog met een zeer aangename temperatuur) mee.

Zo kunnen we dus weer terugkijken op een zeer geslaagde dag en happening bij de v.v. Middelstum, waarvan iedereen met volle teugen heeft genoten.

Bron: V.V. Middelstum (25 oktober 2012) Foto's Jannes Klaassen