Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Midstars grossiert in medailles tijdens GK

Tafeltennisvereniging Mistars en de topspelers van Klimaatgroep Stars hebben uitstekend gepresteerd tijdens de Groningerkampioenschappen tafeltennis afgelopen weekend in Winschoten. Het begon afgelopen vrijdag met uitstekende prestaties van Harry Kruizenga (kampioen van Groningen veteranen), Peter de Hek en Richard Roossien domineerden in de D klasse. Johan de Hek wist daar nog een tweede plaats aan toe te voegen in de G/H klasse.

Auke Klaassen en Xander Oskamp deden het zaterdag tijdens het jeugdtoernooi dik over door de 2e plaats in het jongens kadetten dubbelspel te pakken. En als klap op de vuurpijl het seniorentoernooi op de zondag waar een waslijst aan prijzen kon worden genoteerd. Kevin Baron en Thomas Kuijer kampioen van Groningen in de D-klasse van het dubbelspel, Baron tevens kampioen van Groningen in het enkelspel. Thomas Kuijer tweede plaats enkelspel in de D-klasse, Harry Kruizenga pakte de derde plaats. Shu Han Men derde in de topklasse van het vrouwentoernooi. Harry Kruizenga samen met Richard Roossien tweede plaats in het dubbelspel in de D-klasse. Joop Bakker kampioen van Groningen in het dubbelspel in de E-klasse samen met Thijs Groenevelt. Daarnaast wist Joop ook in het enkelspel de derde plaats te bemachtigen in de E-klasse. Luuk Kamphuis samen met Harry Antonissen kampioen van Groningen in de F-klasse. En Johan de Hek samen met Jeroen Delhaas kampioen van Groningen en de G/H-klasse.

Deze fantastische resultaten leverde TTV Midstars en Klimaatgroep Stars tevens de verenigingsbeker op als best presterende vereniging tijdens de Groningerkampioenschappen tafeltennis 2014!

Binnenkort beginnen de diverse competities en activiteiten weer voor Midstars/KlimaatgroepStars. Om alle wedstrijdavonden en activiteiten te raadplegen klikt u HIER.

Bron: TTV Midstars (23 januari 2014) foto: TTV Oldambt