Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Midstars gastheer voor beslissingswedstrijd 1e klasse

Op vrijdag 30 november vindt bij Midstars de beslissingswedstrijd plaats tussen de beide poulewinnaars in de 1e klasse. Vanaf 20.00 uur strijden de twee poulewinnaars uit de twee 1e klassen, DTTC’78 1 en Rotak 1, om promotie naar de Noordelijke 2e divisie.

Beide teams wisten op overtuigende wijze de poulewinst binnen te halen. DTTC’78 1 had een voorsprong van vijftien punten op de nummer twee in haar poule. Het team van DTTC’78 bestaat uit Henk Woldhuis, Stefan Dallinga, Hans van de Berg Robert Janssens. Met de respectievelijke winstpercentages van 97%, 86%, 50% en 33% mag dit een zeer evenwichtig team worden genoemd.

De tegenstander Rotak 1 uit Roden werd eveneens zeer overtuigend kampioen in haar poule. Rotak 1 had een voorsprong van dertien punten voorsprong op de nummer 2. Het team van Rotak 1 bestaat uit Lex Bruijn, Jan Dijkstra, Rob van Wetten en John Boonstra. De winstpercentages voor dit team liggen met respectievelijk 93%, 76%, 56% en 54% hoog.


Met twee sterke teams belooft dit duel een fraaie ontmoeting te worden. Alle ingrediënten voor een aantrekkelijk en spannend avondje tafeltennis zijn aanwezig. Kom dus naar Midstars in Middelstum aan de Coendersweg 15A. De wedstrijd begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Bron: TTV Midstars (28 november 2012)