Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Jan Jaap Zijlstra nieuwe trainer V.V. Middelstum

 

Jan Jaap Zijlstra wordt de nieuwe trainer van v.v. Middelstum. De in Middelstum woonachtige trainer zal beginnen met ingang van het seizoen 2014-2015 en volgt hiermee de huidige oefenmeester Frank Konneman op die na een 3 jarige verbintenis stopt als trainer bij de blauwhemden.

Zijlstra is voor Middelstum geen onbekende. Jarenlang speelde hij onder andere met Ronnie Medema in de hoofdmacht bij de v.v. Middelstum. Op 21 mei 2005 speelde Zijlstra zijn afscheidswedstrijd voor de plaatselijke hoofdmacht. Na een carrière van 25 jaar moest hij door blessures zijn voetbalschoenen op 33 jarige leeftijd aan de wilgen hangen. Zijlstra voetbalde niet alleen voor Middelstum, maar verbleef ook enige tijd bij de profs van Veendam en speelde nog een tijd bij voormalig hoofdklasser Appingedam.

De huidige trainer van FC LEO uit Leens begon zijn trainerscarrière ook als Senioren-/assistent trainer bij Middelstum in het seizoen 2006-2007. In het seizoen 2007-2008 werd hij hoofdtrainer bij SIOS uit Sauwerd. Daarna werd hij assistent trainer bij de senioren van Viboa uit Winsum. Nu na 2 seizoenen FC LEO keert de Middelstumer terug bij zijn oude club waar hij vanaf komend seizoen de leiding krijgt over de hoofdmacht van de plaatselijke trots.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (21 december 2013) foto: Archief