Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Middelstum glorieus winnaar van Kersttoernooi Loppersum

Middelstum heeft gisterenavond een fantastische prestatie geleverd door winnaar te worden van het Zaalvoetbal Kersttoernooi te Loppersum. Onder grote publieke belangstelling werd in een zeer spannende en goede finale de favoriet Loppersum met 2-1 verslagen. Door een schitterend afstandsschot van Jan van der Laan werd vlak voor tijd de beslissende treffer gemaakt.

Daarvoor had Middelstum in de voorronde na zware strijd al titelverdediger Poolster verslagen, zodat dan ook van een terechte winnaar kan worden gesproken. Hopelijk wordt dit dan ook een opmaat voor een betere tweede seizoenhelft volgend jaar van onze hoofdmacht.

De Old Stars onder leiding van Ronnie Medema, die vrijdag nog de revelatie van het toernooi waren, waren nog te uitgeput van de vorige avond en konden tijdens de finale avond geen potten breken. De prijs voor de topscorer van het toernooi ging naar Ronnie Bakker van Poolster, die met 7 treffers Johnnie Huizinga en Erwin Bakker nipt voor kon blijven.

De organisatie, die deze keer in handen was van Middelstum, kan met tevredenheid terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Qua organisatie en arbitrage (duo Hovenga en Zwerver) verliep alles op rolletjes en ook over de publieke belangstelling (financieel prettig) viel niets te klagen.

Daarnaast nam SC Loppersum de honneurs (genoodzaakt door droeve omstandigheden) in de kantine op voorbeeldige wijze waar.

Bron en foto: v.v. Middelstum (30 december 2012)