Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Lycurgus traint miniís Volleybal Vereniging Middelstum

De kinderen van VVM hadden er al een tijdje naar uitgekeken, de clinic van Lycurgus. 9 mei jl. was het dan zover, Simone Linstra, zelf speelster van Lycurgus dames 1, was samen met haar jeugd A-team (welke dit jaar kampioen is geworden in de Topklasse) naar Middelstum gekomen.

Hier kregen eerst de jongste miniís een training, na een intensieve warming-up ging het beginnen. Onderhands spelen, bovenhandse opslag en een heuse wedstrijd met de meiden van Lycurgus. Na een uur verlieten de kinderen moe het veld.

Toen was het de beurt aan de oudste miniís van VVM. Ook zij begonnen met de warming-up waar de rug- en buikspieren goed werden getraind. Daarna getraind op de aanval, wat bij de kinderen zeer in de smaak viel. Het verzoek ligt al bij de trainsters van VVM of ze deze oefening vaker gaan doenÖ

De training werd afgesloten met een wedstrijd van een mix van de Lycurgusdames en de VVM-miniís.

Na deze training was het tijd voor een drankje in de kantine van Midstars. VVM bedankt Simone en haar meiden voor de training, de chauffeurs (Jakob en Koos) voor het rijden en Gert voor het openstellen van de kantine.

Tot slot om alvast in je agenda te noteren: Straten Volleybal Toernooi van 30 mei tot en met 8 juni 2012. Geef je voor 19 mei aanstaande op bij je contactpersoon in de buurt!

Bron: Volleybalvereniging Middelstum (11 mei 2012) Janneke van der Laan