Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Koen Wiersma wint nieuwjaarsloop 2012

Marike Goossen wint bij de dames

Traditiegetrouw is de eerste zaterdag van het nieuwe jaar gereserveerd voor de nieuwjaarsloop van de v.v. Middelstum. Dit jaar kende niet een geweldige opkomst bij de leden van de plaatselijke voetbalclub, iets wat jammer mag worden genoemd omdat de commissie die belast is met het organiseren van deze loop de zaakjes tot in de puntjes had verzorgd. Wat of de reden voor de lage opkomst is geweest blijft voor de organisatie een groot raadsel.

Als eerste ging de jeugd om 15.00 uur  van start voor hun loop over Boerdam. Een rondje van circa 2,5 kilometer. Voor de uitslag kunt u HIER terecht.

Nadat de jeugd binnen was gingen de senioren A van start voor hun loop over 4,5 kilometer. Het rondje Westerwijtwerd werd in een tijd van 16.44 door Koen Wiersma gewonnen. Wiersma was respectievelijk 12 seconden sneller dan nummer 2 Martijn Poort. Klaas Remminga eindigde bij de heren op een derde plaats, zijn achterstand op de winnaar was bijna 1 minuut.

Bij de dames A waren er slechts twee deelnemers die de strijd met elkaar aanbonden. Uiteindelijk zegevierde Marike Goossen in een tijd van 24.05. Lia Poort kwam 39 seconden later over de eindstreep. Voor de volledige uitslag van de senioren klik HIER

Nadat de nieuwjaarsloop achter de rug was rond 17.00 uur was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Marko Datema blikte in zijn toespraak terug op het afgelopen jaar, waarin veel veranderingen op bestuurlijk vlak binnen de vereniging zijn geweest. Ook werd er alvast vooruitgeblikt op het nieuwe jaar, zo kon hij bekend maken dat hoofdtrainer Frank Konneman zo goed als zeker (op wat kleine formaliteiten na) voor een jaar zal bijtekenen bij de hoofdmacht.  Rond 20.00 uur was de receptie voorbij, en kon een ieder met een goed gevulde buik (de snert en stampotten vonden gretig aftrek bij de aanwezigen en smaakten verrukkelijk) huiswaarts keren.

Voor meer foto's klik HIER.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (8 januari 2012) Foto's Jan Lüürssen