Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Jeugd Midstars doet goede zaken na ruime winst op DOTO

Voor de jeugd van Midstars stond op zaterdag 11 oktober alweer de vierde wedstrijd van de competitie op het programma. Het betrof hier een thuiswedstrijd tegen DOTO 2 uit Siddeburen. Voor aanvang van de wedstrijd was het verschil tussen beide teams 1 punt in het voordeel van Midstars dus een goed resultaat was vereist. Voor Midstars stonden Natasja ten Berge, Marnix Oskam en Xander Oskam aan de tafel.

Natasja had het in de openingspartij niet moeilijk met Marco Pruissen. In drie games wist de Natasja de overwinning binnen te halen. Marnix had het heel wat lastiger in de tweede partij tegen Maurice Blaauw. Deze partij kon beide kanten op en ging over de volle vijf games. Uiteindelijk trok Marnix met 11-9 in de beslissende game aan het langste eind. Xander speelde in de derde partij tegen Amber Niestijl en dit werd qua niveau een hele goede wedstrijd. Xander speelde erg goed, maar ook de tegenstander liet zich van zijn beste kant zien wat leuke lange rallies opleverde. Xander wist zich in vier games naar de overwinning te slaan.

De dubbel werd door Xander en Natasja met speels gemak gewonnen met drie keer 11-3. In het vervolg van de partij gaf het drietal van Midstars geen game meer prijs. Dit kwam mede doordat Amber na haar eerste partij helaas moest opgeven met een blessure. Hierdoor werd het een ruime 10-0 overwinning en het team staat nu op de tweede plaats. De eerste plaats behoort alleen nog theoretisch tot de mogelijkheden, want Argus 5 uit Harkstede is veel te sterk voor deze competitie.

De volgende wedstrijd van het team is op zaterdag 25 oktober in Appingedam tegen DTTC 78 2 en deze partij begint om 14.00 uur. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen wordt gespeeld op zaterdag 8 november tegen Argus 5 en deze begint dan om 13.00 uur.

Bron & foto's: TTV Midstars (18 oktober)