Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Hessel en Richard scoren Olympisch Eremetaal

Dinsdagavond werd op de tweewekelijkse trainingsavond van TTV Midstars en de Brug Noord Groningen stilgestaan bij het feit dat twee leden van de club ieder 2 Olympisch Zilveren medailles hebben gewonnen op de Special Olympics in Antwerpen. Zowel in het enkelspel als samen in het teamtoernooi lieten Hessel Raatjes uit Bedum en Richard Müller uit Roodeschool onder aanvoering van coach Feike Tuinhof prachtig tafeltennis zien wat dan ook resulteerde in twee prachtige Olympische zilveren plakken.

Door Jan Blauw, de voorzitter van De Brug Noord Groningen, werden Hessel en Richard in de kantine van TTV Midstars gehuldigd en mochten ze met de bloemen en hun mooie medailles op de foto voor het sponsorbord van hoofdsponsor Klimaatgroep Holland. De bloemen werden gratis ter beschikking gesteld door bloemen en plantencentrum Eldorado uit Zuidwolde. Onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine van TTV Midstars mocht de hele trainingsgroep nagenieten van een mooie fotopresentatie op de beamer verzorgd door coach Feike Tuinhof. TTV Midstars en De Brug zijn erg trots op de behaalde resultaten van beide toppers. Het geeft eens te meer aan dat tafeltennis een sport voor iedereen is. Sporten is goed voor mensen met een verstandelijke beperking en kan leiden tot dit soort fantastische resultaten.

Bij De Brug / TTV Midstars kun je naar hartenlust op elk niveau tafeltennissen, het maakt niet uit of je beginner of Olympiër bent. Heeft u belangstelling of kent u iemand met een lichamelijke of geestelijke beperking die ook wel eens een keer zou willen tafeltennissen? Neem vrijblijvend contact op met De Brug Noord Groningen of TTV Midstars. Uiteraard mag je ook gewoon een keer binnenlopen op een dinsdagavond. De eerstvolgende combinatieavond De Brug / TTV Midstars voor gehandicapten staat gepland op 28 oktober. Vervolgens om de 14 dagen. De training is van 18.30 tot 20.00 uur. Coenderweg 15a in Middelstum.

Bron & foto: TTV Midstars (16 oktober 2014)