Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Einde seizoen Middelstum 7x7

Het binnen de eigen gelederen genoemde Middelstum 7 heeft haar seizoen een waardig slot gegeven. Op de laatste speelavond werd een klinkende 4-0 overwinning tegen Kielwindeweer behaald en een eervolle 2-0 nederlaag tegen de kampioen Oosterparkers. Daarmee kan gerust gesproken worden van een succesvolle competitie, waarbij spelvreugde voorop stond, maar een gezonde sportieve uitdaging ook niet uit de weg werd gegaan.

De slotavond op het complex van FVV aan de Julianastraat te Hoogezand werd afgesloten met een gezellige barbecue, waarbij alle tegenstanders aanwezig waren. De eindstand in de competitie is uiteindelijk geworden:

1. Oosterparkers
2. Be Quick
3. FVV
4. Kielwindeweer
5. Middelstum


Op vrijdag 25 mei volgde nog het bekende slagroom op de taart. Met een 35+ en een 45+ team togen we richting het Stadspark te Groningen om op het sportpark van Velocitas mee te doen aan de 7x7 Continental Cup. Ondanks een aan alle kanten rammelende organisatie hebben beide teams lekker gespeeld en kon nadien gesproken worden van een gezellige nuttige avond.

Ook in het nieuwe seizoen gaan we weer meedoen aan het 35+ (en 45+) voetbal. De eerste gegadigden hebben zich al gemeld. Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Meld je dan aan bij de secretaris van de VV Middelstum, Monique van Gasteren.

Bron en foto: Eric Boskamp (8 juni 2012)