Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Wordt judovereniging Bushido de leukste vereniging van Groningen?

Stem nu en help ze mee

Judovereniging Bushido is door gedrongen tot de provinciale ronde van de Leukste vereniging. De Afgelopen maanden kon iedereen stemmen op de leukste vereniging van de gemeente Loppersum. Ook de leden van onze judovereniging hebben dit gedaan.

Door de enorme inzet heeft judovereniging Bushido van begin af aan al de leiding gestaan en dit heeft zich nu beloont als enige van de Gemeente Loppersum met een plaats in de Provinciale ronde. Maar nu hebben we meer stemmen nodig. Met de stemmen van onze geweldige groeiende vereniging lukt het nu niet alleen. Ook jouw stem hebben we nodig.

Judovereniging Bushido roept dan ook alle inwoners en lezers van www.middelstum-info.nl  op om ook te stemmen de leukste vereniging van de provincie. Klik dan op de link: http://leukstesportvereniging.nl/groningen/  Je krijgt dan een lijstje met de verenigingen die mee doen voor Groningen. Daartussen staat Judovereniging Bushido, twijfel niet en breng je stem uit op de leukste judovereniging Bushido. Tevens zijn er ook nog leuke prijzen te winnen. Wij rekenen op jullie.
 

Namens de Judovereniging Bushido alvast iedereen bedankt.

Bron & foto's: Judovereniging Bushido (11 augustus 2012)